Tanserb

Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil у відтінку 05 Deep Brown

Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil у відтінку 05 Deep Brown
Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil у відтінку 05 Deep Brown

Тонкий грифель дуже зручний для акуратного промальовування брів, для волоскової техніки. Те, що олівець автоматичний – величезний плюс. Жодної мороки із заточуванням. На звороті – дуже зручна щіточка. Я нею розчісую брови перед нанесенням олівця, а потім прочісую після нанесення – розтушовує ідеально!

У грифеля олівців Maybelline ідеальна твердість та пігментація. Грифель досить щільний та твердий для акуратного нанесення в волосковій техніці або просто для заповнення брів, задля отриманням максимально акуратного ефекту (особливо після розтушовування щіточкою). Малюємо штрихи, виходить дуже акуратно. Відмінно нашаровується.

Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil у відтінку 05 Deep Brown

Пігментація відмінна, принаймні цього відтінку. Попри досить жорсткий грифель, малює олівець добре. Сильно давити на нього не треба. Навіть легкого доторкання до шкіри достатньо для промальовування.

Стійкість забезпечує щільність та твердість грифеля. Якщо брови не терти, з ранку до пізнього вечора відмінно тримається макіяж брів. Але якщо і потерти брови випадково, то катастрофи не трапиться, сильно олівець не розмажеться, швидше за все, він залишиться на місці.

Чи ламається грифель? У олівцях Maybelline ці тонкі грифелі ламаються найменше, порівняно з іншими олівцями (з тих, що я пробувала). Зрозуміло, що якщо ви сильно висунете грифель і сильно натиснете – він поламається. Але якщо використовувати цей олівець адекватно, то проблем не буде. У мене грифелі цих олівців ламалися за два роки разів зо два-три.

Відтінок 05 Deep Brown – досить темний, холодний коричневий.

Я писала про подібні олівці від Eveline тут https://club.makeup.com.ua/post/31419/ (показала відтінки Taupe та Dark Brown) . Вони теж добрі й мені сподобаються. Якщо порівняти, то олівці від Maybelline мені подобаються трохи більше через кращу пігментацію. За твердістю вони приблизно однакові, Maybelline може трохи навіть твердіше. Пігментація у Maybelline трохи вища. Але за ціною виграє Eveline.

Які олівці я купую частіше: Maybelline чи Eveline? Якщо чесно, все залежить від знижок на них у момент покупки )))))