Beautiful land💞

Шампунь для жирного волосся Sebum Balance HAIRWAVE

Шампунь для жирного волосся Sebum Balance HAIRWAVE

Усім привіт, поговоримо про шампунь який підкупив мене своїм описом, а саме він сприяє регуляції виділення себуму, залишаючи волосся м'яким та еластичним.

Шампунь має об'єм 250 мл і вистачило його на місяць використання, мию волосся часто, так як воно забруднюється та жирніє часто.

Сам стиль, як завжди, мінімалістичний; така простота та оформлення робить продукт дуже естетичним на вигляд.

Сам флакон з білого кольору, а ковпачок чорного кольору з прочного пластика. Зазвичай такі маленькі ковпачки відкриваються погано та рвуться після другого використання, але цей тримається на ура, що свідчить про те, що виробник не жалкує грошей на пакування і піклується про зручність використання для користувачів.

Шампунь для жирного волосся Sebum Balance HAIRWAVE

Має дуже цікавий запах, на мою думку, це аромат 🧉яблучного сидру🧉. Я знаю, що вчора у мене вже був коктейльний день, але це не пов'язано з цим, думаю..... взагалі аромат приємний, солодкий дуже. Після миття та сушіння практично не відчувається на волоссі, ледве легенький аромат.

Має рідку консистенцію, напівпрозорого кольору. Я б добавила, що він більше схожий на ніжно молочно-перламутровий колір.

Застосовую його так само, як і звичайний шампунь. Невелику кількість наношу на вологе волосся, доводжу до утворення піни, і вона утворюється досить добре.

Потім масажую та змиваю водою. Шампунь змивається легко, не залишаючи слідів за собою.

Ефект після використання добрий.

Не розумію, чому я так і не роблю фотографії, але просто не роблю. Не можу показати ефект, який з'явився після використання, лише можу описати словами.

⚀ ⚁ ⚂ ⚃ ⚄ ⚅ ⚀ ⚁ ⚂ ⚃ ⚄ ⚅ ⚀ ⚁ ⚂ ⚃ ⚄ ⚅ ⚀ ⚁ ⚂ ⚃ ⚄ ⚅ ⚀ ⚁ ⚂ ⚃ ⚄ ⚀ ⚁ ⚂ ⚃ ⚄ ⚅ ⚀ ⚁ ⚂ ⚃ ⚄ ⚅

Отже, ось деякі плюси цього шампуню: він економічний і бюджетний. Хоча я не скажу, що він чудово бореться з жирністю, але, принаймні, стан волосся не погіршився. Мені не довелося мити волосся частіше або більше, просто так, як зазвичай - один раз на день або через.

Волосся після використання шампуню не пушиться і не розпушується, воно залишається гладеньким і шовковистим, навіть без використання кондиціонера або масок. Шампунь добре очищає волосся від бруду і не залишає нічого, окрім легенького аромату.

З мінусів навіть незначно, але вони нажаль з'явилися. Це легка лупа і початок розсічених кінчиків волосся, навіть там, де вони дуууже короткі. Я переконана, що шампунь не дуже підходить і волосся потребує більшого зволоження, оскільки він сушить. Наразі я приймаю вітаміни, але цього мабудь недостатньо.

Я б спробувала шампунь цієї фірми серії для сухого волосся "Hydro Balance" або шампунь для пошкодженого волосся "Total Repair". Думаю, зараз буде саме час для цього, і це буде чудовим вибором для мене. Таким чином, ми зможемо перевірити результат. Але це в майбутньому.

Отже, це все. Думаю буде вам цікаво дізнатись про цей шампунік. Дякую за увагу😇