Олівець для очей Ламель помаранчевий 406
LAMEL Make Up Oh My Color Gel Eye Liner олівець гелевий для очей
Ще один яскравий помічник в моїй косметичці. Вже маю рожевий💖 та жовтий💛 тепер колекція поповнюється - помаранчевим🧡
Одразу прикріпляю свотчі, всі кольори виглядають яскраво та насичено! Такі олівці мені допомагають створювати креативні макіяжі.
Про олівець
Сам олівчик виглядає яскраво, зовнішній колір відповідає кольору стержня, тому в косметичці легко знайти потрібний олівчик. Ковпачок закривається дуже плотно і надійно.
Стержень дуже м’який, тому наноситься на шкіру як масло, достатньо легенького дотику і пігмент вже передається. Можна вивести чітку стрілку або одразу розтушувати в мякі кордони. Олівчик досить швидко фіксується і добре тримаються. На слизовій комфортний, не подразнює око.
Підгострюю його звичайною косметичною точилкою, проблем з цим у мене не виникало.
Дуже задоволена цими олівцями, хочу поповнити колекц ію ще голубим кольором💙
P.S. Олівці мають високу стійкість (про це зазначає виробник) - це означає, що вони не змиються легко, не всі міцелярні води можуть справитись з такими стійкими формулами. Можу порадити для демакіяжу двофазну міцелярну воду від NIVEA призначену спеціально для розчинення водостійких макіяжів. Вона дбайливо видаляє таку косметику з очей. Перевірено!😊
Коментарі (0)