𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Який скраб від Farmstay сподобався найбільше?

Який скраб від Farmstay сподобався найбільше?

Я пробувала декілька скрабів від Farmstay у трикутниках. Останній із колагеном. Всі вони на вигляд однакові, мають ідентичну текстуру і абразив, але відрізняються за ароматом і певними компонентами у складі, хоча по властивостям і ефекту також дуже схожі між собою.

Який скраб від Farmstay сподобався найбільше?
Який скраб від Farmstay сподобався найбільше?

Скраб густий, містить в собі більш мілкий абразив і крупніший у вигляді білих гранул.
Віддушка досить приємна, насичена, немов вихор свіжості, але у мене вона асоціюється з пральними порошком, хоча і не викликає цим ніякого негативу і не відштовхує. Доречі, з цієї лінійки маю крем для обличчя, але він має зовсім інший запах, теж свіжий, але ніжний і на цей він не схожий.

По вологій, попередньо очищеній шкірі, скраб з легкістю розподіляється. Якщо акуратно робити масаж, то часточки делікатні по відношенню до шкіри, абразив не грубий і зовсім не травмує її. В процесі відчуття комфортні. Змивається він легко.

1 трикутника мені вистачає на 2-3 використання.

Після себе залишає приємну свіжість, очищує добре і ретельно відполіровує шкіру, надаючи їй ідеальну гладкість. Епідерміс не подразнюється, почервонінь не виникає. В цьому плані скраб не агресивний.
Обличчя в завершенні не стягує, пересушеності не відчувається. В принципі ефект від нього гарний.

Але якщо порівнювати з іншими, які використовувала від цього виробника, то найбільше сподобався скраб з пептидами і комплексом амінокислот. Якщо і буду повторювати покупку, то скоріш за все придбаю його. З гіалуроновою кислотою теж не менше сподобався, він теж гідний уваги, та на мій погляд з пептидами на їх фоні значно виграє. Залишилося ще спробувати з центнелою.