Sofiia Ts

Аромалампа і її дія

Аромалампа і її дія

Всім привіт! Нещодавно я почала користуватися аромалампою по причині, що на орендованій квартирі вона стояла пуста 😄 Тому суто з цікавості, спробувала 🤍

Взагалі вона може бути як для ароматерапії, як для ароматизації приміщення або для декору. Так як для першого методу потрібно використовувати олії (я не дуже люблю запах натуральних ефірних олій), то обрала другий метод з використанням аромасвічок.

І випадково побачила в магазині аромачіпси Scentchips. Вони зроблені на основі соєвого парафіну і невеликої кількості олій. Одна таблетка горить не менше двох годин.

В нижній станці аромасвічки я запалюю звичайну таблетовану свічку, а зверху кладу ароматичний віск. Він плавиться десь через 5 хв, і наповнює кімнату своїм запахом.

Які аромати як обрала для себе?

На вибір взяла 4 аромати: ваніль з пачулі, кашеміровий туман, мускус, та середземноморський інжир.

Середземноморський інжир (зеленого кольору, вже закінчилася) - аромат стиглого і солодкого інжиру з нотами сандалу. Свіжий, природний, солодкуватий, фруктовий і весняний запах на кожен день.

Мускус (червоного кольору) - запах деревних і землистих парфумів, аромат нішевості, елегантності та розкоші. Ідеально для вечорів при свічках.

Кашеміровий туман (молочного кольору) - аромат затишності та простору, як в дорогих готельних номерах. Справжній східний аромат свіжого інжиру та деревної копайби (містить терапевтичні властивості, як знеболювальне).

Ваніль з пачулі (жовтуватого кольору) - східний ванільний аромат з нотами цитрусових, апельсинових квітів і герані. Нагадує запах ванільних тістечок чи тартів з цедрою лимону чи апельсину. Чи коли вдома готуєш десерт з ванільним екстрактом, і коли ставиш його в духовку, і дім наповнюється солодким та затишним ароматом, то він про це.

Цей спосіб ароматизації дому дуже красивий та приємний, проте часто забуваю про нього. Тому додатково користуюсь аромадифузорами.

А як ви любите наповнювати ароматом свою домівку? 🤍