Demchenko Alina

Back to Sponge : кожен раз повертаюсь до них

Back to Sponge : кожен раз повертаюсь до них
Back to Sponge : кожен раз повертаюсь до них
Back to Sponge : кожен раз повертаюсь до них
Back to Sponge : кожен раз повертаюсь до них

У кожного з нас в косметичках є рідкі декоративні засоби. Будь то тональний засіб чи рум'яна. Є декілька способів їх нанесння і розтушовки, але для мене у більшості випідків, зручно працювати саме спонжем.

Чому так ?

По-перше деякі проблемні тональні засобу, наносяться спонжем краще: будь то доволі щільний продукт, який погано лягає - спонжем він нанесеться більш легко, більш рівномірно. По-друге : більш м'яка розтушовка, більш плавний градієнт між рум'янами і скільптором і так далі. Я користуюсь спонжем навіть тоді, коли нанесла продукт пензлем, бо він допомагає зробити декоративний продукт більш натуральним на обличчям, допомагає позбутися плям.

Так як завдяки клубу я стала більше фарбуватись, то спонжі я почала міняти більш часто. Раніше я купляла від Рубі Роуз (так, в них були гарні бюджетні спонжі), але зараз їх нема в продажу ніде, скоріш за все і не буде . Але дуже схожий матеріал і якість мають спонжі від Bless, принаймні мені так здається.

Чому так ?аапакован у коробочку з тонкого пластика, де написана інформація про продукт і добре видно його колір. Такі коробки я ніколи не вкидую: після висихання я зберігаю його в ньому, що б на нього не сідав пил.

Користуватись таким продуктом доволі просто : виймаєте, занурюєте в воду, вижимаєте - можете працювати. Вологий спонж збільшується в розмірі і стає більш м'яким. Такий помічник особливо гарно допомагає розтушувати консилер. Скошена сторона - частіше за все використовується в мене для нанесння саме тона, та розтушовки кремових продуктів.

Після того як я завершую макіяж, я використовую будь який гель для вмивання/ мило/гель для душу що б прибрати залишки косметики. Промиваю водою і чекаю поки він висохне. Тільки потім він йде у коробку)

На даний момент я не бачу для себе сенсу витрачати кошти на більш дорогі спонжі, бо срок придатності в них однаковий ( радять міняти раз в 3-6 місяців).