V II T O C H K A

Ніжний хайлайтер Manizers Mary-Lou Manizer від theBalm.

Ніжний хайлайтер Manizers Mary-Lou Manizer від theBalm.
Ніжний хайлайтер Manizers Mary-Lou Manizer від theBalm.

Привіт!🔆

Я люблю коли моя шкіра ніжно сяє, тому хайлайтер незамінна річ в моїй косметичці. Після заюзаного роками сердечка від MAKEUP REVOLUTION , я захотіла спробувати щось новеньке. І, звичайно, руки так і потягнулися до всім нахваленого Manizers Mary-Lou Manizer від theBalm.

  • Мерехтіння золотистого відтінку. Для мене це важливо, я уникаю рожевого відтінку та блискіток у хайлатерах, цю роль відеведено рум'янам.
  • Сяяння може бути як ніжним на щодень, так і ефектним для особливого настрою. Все залежить від нашарування засобу.
  • Жодник великих часточок, тут гарний та природній шимер.
  • Є мінісайз, а я саме такий шукала. Хайлайтер - це така річ, якої вистарчить на роки, а я люблю зміни і здорове споживання без тисячі продуктів у косметичці.

Якщо до упакування немає жодних питань, симпатичний металевий кружочок з дзеркальцем та кокеткою-етикеткою у стилі pin-up, то пресування жахливе. Є варіанти, що мені попалась погана партія продукту, або хайлайтер пошкодився під час транспортування. У мене продукт не падав і через три-чотири дні активного користування частинка просто надщербилась, а згодом відпала взагалі. Тепер хайлайтер пилить, бруднить, швидше закінчиться та не приносить еститичного задоволення. Ушкодження можете побачити на фото.

Я думаю, це карма☺️, адже я купила його у фізичному магазинчику, а не на мейкап, хоч тут завжди все ОК з сухими текстурами/пудрами/рум'янами/тощо і ціна в двічі дешевша. Більше так не буду!

Дівчата, у когось теж було так з цим хайлайтером? Якщо так, то що порадите з ним зробити, щоб так нескінченно не сипався?