wowmom

Дуже класна гідрофільна олія, ще й по такій вигідній ціні! Не поступається якістю Кореї!

Дуже класна гідрофільна олія, ще й по такій вигідній ціні! Не поступається якістю Кореї!

Привіт, красуні!

Після того, як я вперше спробувала гідрофільну олію, інші способи демакіяжу, я вже не сприймаю.

Хороша гідрофільна олія розчинить будь-який, навіть супер-стійкий макіяж, без зайвого тертя, та очистить якісно шкіру від спф і шкірного сала.

Я пробувала багато корейських популярних гідрофілок, і прийшла до того висновку, що вони всі для мене плюс-мінус однакові. Відрізняється запах, і консистенція... Ну і склад, звичайно.

Не бачу сенсу витрачати гроші на гідрофільні олії, які коштують більше 500 грн, бо, по-перше, це засіб для демакіяжу, який знаходиться на обличчі одну хвилину (тобто я не чекаю якихось супер доглядових властивостей), по-друге, будь-яку гідрофільну олію треба змивати пінкою або гелем для вмивання.

І якщо с корейськими гідрофілками я знайома добре, то подібні засоби від українських виробників я не тестувала жодного разу, і вирішила це виправити. Тим паче, зараз (та і взагалі дуже часто) на бренд Relance діє акція 1+1 = 3, тож я собі купила три пляшки олії за ціною двох. Вийшло дуже вигідно, бо 300 мл обійшлося всього в 400 грн, що, як мінімум вдвічі дешевше, порівняно з іншими.

Сьогодні я хочу поділитися своїми враженнями про Relance Almond Oil + Bergamot Extract Hidrophilic Oil, та розповісти, чому ця олія не гірше за популярні аналоги.

Дуже класна гідрофільна олія, ще й по такій вигідній ціні! Не поступається якістю Кореї!

Мені дуже подобається, як виглядає упаковка цієї гідрофільної олії. Пакування з крафтового паперу, стильна скляна пляшка з темного скла - дуже круто, але... Але, якщо у вас в домі є маленькі діти, або у вас руки можуть жити від вас окремим життям, я б радила перелити олію в більш безпечну пластикову тару. Бо в найкращому випадку, ви випадково можете розбити просто пляшку, в найгіршому - умивальник. В мене вже таке було, тож я більше в ці ігри не граю.

В складі немає мінеральних масел - і це також дуже круто, адже у багатьох дівчат на цей компонент є індивідуальна непереносимість. Склад, на мій непрофесійний погляд, безпечний, натуральний, тож при правильному використанні олії, ніяких проблем зі шкірою бути не повинно.

Сама олія має приємну консистенцію, тобто вона не надто рідка, але і не густа. Для видалення легкого макіяжу, мені достатньо одного натиску на дозатор, а для "бойового раскрасу", мені потрібно дві порції максимум.

Якщо говорити про віддушку, то тут вона досить приємна, не надто яскрава, тому не привертає на себе увагу. Пахне чимось трав'яним з цитрусовими нотками.

Перейдемо до практики: так виглядає моє обличчя в кінці робочого дня (абсолютно базовий нюдовий, але достатньо стійкий макіяж).

Гідрофільну олію правильно треба наносити сухими руками на сухе обличчя. Я її перед цим ще трошки розтираю між долонями.

А потім, легкими рухами, без зайвого натиску, починаю розчиняти свій макіяж. Важливо, що при потраплянні гідрофільної олії в очі, нічого ніде не пече, що особисто для мене дуже важливо. Я не готова змивати макіяж очей окремо, а обличчя - окремо.

Додаю трохи теплої води. Олія починає емульгувати, і перетворюватись на молочко. Продовжую масаж:-)

Буквально через тридцять секунд, можна вмиватися повністю. Змивається олія швидко, не залишаючи ніякої жирної плівки. Одразу відчувається, що шкіра чиста, але все одно, обов'язково, я додатково використовую пінку для вмивання або гель.

Гідрофільна олія Ralence чудово справляється з демакіяжем. Єдине, що вона не завжди може подолати - це термостійку туш. Її я потім обережно водою з вій змиваю, або тією ж самою пінкою.

За час використання цієї олії, жодних проблем зі шкірою в мене не виникло, навпаки, я помітила, що пори стали чистіше.

І я, особисто, не помітила абсолютно ніякої різниці в якості, порівнюючи з корейськими гідрофілками мідл-сегменту (Elizavecca, A'Pieu, Holika Holika Soda, The Saem, Hado Labo), а по ціні олія Ralence виходить значно дешевше.

Це той випадок, коли я залюбки підтримую українського виробника, нічого при цьому не втрачаючи. Дякую за якісний засіб, по доступній ціні.

Можу радити гідрофільну олію Relance Almond Oil + Bergamot Extract Hidrophilic Oil всім: і тим, хто ще взагалі не знайомий з гідрофільними оліями, та хоче спробувати такий формат демакіяжу, так і більш "досвідченим", в цьому плані, користувачам.

Дякую за увагу 😘