Кузя Ю-а

Najel Organic Jojoba Oil

Najel Organic Jojoba Oil

Олія жожоба? Чому це золото? І дякую природі, адже максимально натуральне, як завжди, більш корисне.

Цінність олії полягає у високому вмісті вітамінів і амінокислот. Вони беруть участь у синтезі колагену — компонента, що відповідає за пружність і еластичність шкіри. Саме тому олійний екстракт часто використовують для процедур антиейдж.

Продукт має виражену антибактеріальну дію, запускає процеси активної регенерації тканин, допомагає в терапії акне та інших шкірних проблем.

Олія жожоба є чудовим профілактичним засобом проти появи розтяжок (наприклад, під час вагітності або схуднення). Крім того, допомагає кожному покриву підтримувати еластичність та пружність, розгладжує невеликі келоїдні рубці, прискорює регенерацію та добре зволожує.

Волосся:

Як використовувати олію жожоба:

  • додавати в шампунь і/або кондиціонер по парі крапель;
  • втирати в коріння, змивати через 1–2 години;
  • готувати домашні маски;
  • наносити на кінчики як поживну сироватку проти ламкості.

Обличчя:

Властивості олії жожоба роблять її незамінним у косметології та домашньому догляді косметичним продуктом. Засіб ефективно усуває зморшки, підвищує пружність шкіри. Його наносять замість крему або використовують для приготування масок.

В продажі дуже багато є варіантів олійки жожоба, проте, деякі не настільки чисті, або є з домішками інших масел. Якщо говорити про якісний продукт, то Najel пропонує виключно чисте органічне масло жожоба з баночкою, що оснащена спреєм для зручності використання.

Дуже насичена олійка, без ніяких запахів. Можливо злегка відчутно щось натуральне. Без віддушок. Сама ж олійка від Najel - поживна, золотого кольору.

Олійка гарно поглинається. З самого щоденного, можна періодично втирати декілька крапель в шкіру рук, аби віновити іх від щоденної праці.

Також, я втираю у шкіру голови за дві години до миття волосся. Потім волосся таке слухняне. 🤗

І обличчя. Також підходить для маски після основного очищення.

Не залишається на шкірі ні жирної плівки, ні липкості. Відчутно, що олійка має високу якість.

Ще я маю свій животик та бедра. Звісно, розтяжки вже не пропадуть, проте, сама шкіра стала більш еластичною та пружною.

Najel Organic Jojoba Oil