wowmom

Ця помада не тільки гарна зовні, а ще й дуже красива на губах. Але не без недоліків!

Ця помада не тільки гарна зовні, а ще й дуже красива на губах. Але не без недоліків!

Привіт, красуні!

В мене для вас є чудова новина! Бренд Bogenia потихеньку почав з'являтися на Мейкапі, а це означає, що тепер ще більше класної, якісної, та, головне, бюджетної косметики, ми будемо з вами тестувати.

Нещодавно в Тік Тоці я побачила одну помаду, яка одразу зачарувала мене своїм дизайном. Це вже потім, завдяки alena.rosee, я зрозуміла, що Bogenia сильно надихнулися помадою від Killian, і випустили свою Angelic Lipstick в майже аналогічній упаковці. Але я не проти, бо на важкий люкс я поки не готова розщедритися.

Тож, сьогодні я покажу вам два віддінки помади Bogenia Angelic Lipstick та розкажу про її плюси і мінуси.

Ця помада не тільки гарна зовні, а ще й дуже красива на губах. Але не без недоліків!

Але перш ніж почати, давайте поговоримо про дизайн, бо тут він точно вартий уваги. Важкий якісний флакон, з випуклими красивими візерункамм, які так і хочеться роздивлятися. Коли тримаєш цю помаду в руках, відчувається, що в тебе щось дороге. Та найцікавіше всередині!

А всередині знаходиться красивий стік з не менш прекрасним тисненням! Виглядає дійсно вау!

Як я зрозуміла, що ця помада виготовляється в Китаї...тож браво китайцям.

Пахне вона приємно, якимись шоколадними цукерками, але віддушка настільки не нав'язлива, що я взагалі на неї не звертаю уваги.

Ця помада має матову формулу, але текстура не надто пластична. Тобто вона не лягає на губи з одного натиску. Здається, що вона трохи суховата. І якщо її забагато нанести, можуть з'явитися якісь грудочки. Але якщо перед її використанням, добре зволожити губи, і не надто давити на стік, то все виходить дуже непогано.

Я ще після нанесення, можу трохи підтушувати помаду пальчиком.

Всі її мінуси я готова пробачати, бо по-перше, я закохана у віддінки, у її комфорт (бо вона не сушить губи, і її можна спокійно підправити на протязі дня), та мене повністю влаштовує стійкість цієї помади. Вона тримається в ідеальному стані 3-4 години точно.

В мене була можливість подивитися на ці помади, перед покупкою, вживу, і обрати віддінок, та палітра настільки гарна, що зупинитися на одному варіанті я не змогла. Так в мене з'явилися два віддінки: 10 та 11.

10-й віддінок - це ніжний прохолодний, але дуже освіжаючий рожевий. Обожнюю такі кольори носити весною та літом, тому що вони виглядають невимушено, але в одночас красиво. До речі, до цією помади чудово підходить дерев'яний олівець Lamel у 407 віддінку.

Проте, я впевнена, що вам варто звернутися увагу і на 11 віддінок, тому що це дуже красивий колір пильної троянди. В ньому є легка лілова нотка, але помада не виглядає на губах фіолетовою. Дуже красива помада! Пи.си. В пару рекомендую одразу брати олівчик Lamel у 406 віддінку.

Останнім часом, я все більше віддаю перевагу помадам в стіку, замість стійких рідких формул, тому що для щоденного використання, і для роботи, мені з ними простіше. Тож я рада, що зараз є класний вибір в бюджетному сегменті.

Bogenia Angelic Lipstick - помада, у якої є мінуси! Але враховуючи її ціну, дизайн, і шикарні віддінки, з цими мінусами можна миритися, бо я точно знаю засоби, які втричі дорожчі, і на порядок гірші за якістю.

Дякую за увагу 😘