Diksizavr

#testmakeupclub

#testmakeupclub

L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Shampoo

Шампунь має густу консистенцію, запах приємний, мені нагадує унісекс парфуми. Видає гарну та густу піну, економний у витраті, щоб промити моє волосся мені вистачає невеликої кількості шампуню, і шампунь гарно промиває його з 1 разу! А найцікавіше те, що волосся після нього вже наче після догляду 😍 М'яке, гладеньке розсипчасте ☺️ Шампунь мені дуже сподобався. Проте я розумію , що якщо буду ним постійно користуватися, то ефект вже не буде таким вражаючим, так як у складі є силікони ☝️ Тому буду чергувати зі своїм постійним. На фото показала своє волосся після промивки лише шампунем, без додаткового догляду.

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

Змивна сировотка, виявилася для мене найбільшим аутсайдером зі всіх продуктів представлених у боксі 😟

Використовувала її відразу після шампуню, наносила на вологе волосся та тримала 5 хвилин. Сировотка має дуже рідку консистенцію, наче олійка для волосся, проте вона зовсім не жирна. Запах приємний. Коли змивала, то відчула , що волосся стало жорсткішим ніж до цього. На фото результат комбінації шампунь+ сировотка. Волосся вже не таке гладеньке і слухняне як після шампуню. Тому тут однозначно повне фіаско.

Маска має густу консистенцію із золотим шимером, візуально, це виглядає дуже гарно. Аромат більш яскравіший ніж у попередніх засобах. Залишається на волоссі після змиття. Наноситься та розподіляється дуже добре, тримала її на волоссі 5 хвилин. Вже після змивання відчула , що волосся дуже м'яке, гладеньке та наповнене. Маска дуже сподобалась ❤️

Після золотої маски , маски перед сушінням вже використовувала цю незмивну маску. Наносила невелику кількість , та обережно розподіляла на кінчики та до середини довжини. Маска має приємний аромат, консистенція густенька, проте волосся після неї не обтяженне, ефект брудної голови відсутній. Якогось особливого ефекту від неї не помітила, хіба лише полегшення розчісування, але і гірше вона також не зробила. На фото результат комбінації шампунь , маска та незмивна маска.

Загалом найбільше з цього боксу мені сподобався шампунь та золота маска, інші засоби нажаль мені не дуже зрозумілі.