Маска для інтенсивного відновлення волосся Mr.Scrubbe
Як я обожнюю пробники
Привіт усім! Сьогодні ми поговоримо про один із пробників, який мені подарував мейкап-бренд ♡Mr. Scrubber♡ – маска для інтенсивного відновлення волосся.
Якраз зараз мені потрібні засоби для живлення та зволоження волосся, і ця самочка мені якраз дуже в пригоді. Дякую мейкап за можливість спробувати❤️.
Особливості Mr.Scrubbe Repair Care Hair Mask:
- формула з гідролізованим рослинним протеїном, який чинить відновлювальну дію;
- натуральний імбирний екстракт стимулює кровообіг у шкірі голови та прискорює ріст волосся;
- екстракт лопуха згладжує нерівності структури;
- екстракт календули забезпечує захист волосся від зовнішніх чинників;
- екстракт живокосту допомагає боротися з лупою;
- екстракт кори дуба зміцнює волосся, усуває ламкість і надає об'єм;
- екстракт дині, збагачений цинком, дарує дзеркальний блиск і гладкість;
- екстракт розмарину знижує вироблення себуму та перешкоджає появі жирного блиску;
- екстракт пижма звичайного прискорює процес загоєння пошкодженої шкіри голови;
- комплекс вітамінів — F, Е, В — забезпечує зміцнення коренів волосся і надає пружність.
Упакування пробника дуже якісне, з використанням високоякісного матеріалу. Його не так просто відкрити, але це забезпечує надійність і захист від протікання. Є спеціальний отвір для відкривання масочки.
Об'єм 7 мл, що вистачило для моєї довжини волосся. Дизайн у рожевих відтінках додає йому милого та приємного вигляду.
М'яка, густа консистенція молочно-рожевого кольору. Легко наноситься, нагадує як на маску для волосся, або достатньо густий шампунь. Має приємний квітковий, трохи приторний аромат, який мені дуже сподобався. Запах тримається на волоссі, але з часом вивітрюється.
Як я використовувала... невелику кількість н анесла на заздалегідь вологе волосся, розподілила по всій довжині, легко масажуючи від кінчиків до коренів. Тримала рівно 8 хвилин, потім змила водою.
"Від природи маю трохи в'юнке волосся, це мене завжди дратує, бо хочеться мати просто пряме волосся без натяку на пухнастість та хвилястість."
Ефект, який мене вразив, - це те, що волосся виглядає дуже класно. Зменшилася пухнастість та хвилеподібність. Також помітила, що волосся трохи ожило. Хоча для точного відгуку, на мою думку, треба більше одного використання, але я вже бачу дуже класний ефект, який мені дуже подобається.
Плюси, які я помітила:
- легке розчісування;
- живлення;
- розгладжує волосся по всій довжині;
- не обтяжує волосся;
- волосся стає м'яким і шовковистим.
Але всі реакції індивідуальні. Можливо, вам такий засіб підійде, як мені, а можливо і ні, оскільки моє волосся зараз трохи пошкоджене і потребує зволоження та живлення, яке якраз надала мені ця маска. Обов'язково хочу спробувати повну версію продукту.
Дякую солоденькі за увагу, усіх цілую🌸
Коментарі (0)