#testmakeupclub L’Oreal Professionnel Absolut Repair Molecular
навіть кіт у захваті )
Тестовий набір прийшов у стильному подарунковому пакуванні з бантиком і включав в себе такі продукти:
- Професійний шампунь для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся
- Професійну змивну сироватку для молекулярного відновлення структури волосся
- Маску для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся
- Професійну незмивну багатофункціональну маску для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся
Моє волосся.з яким зараз коїться багато дивних речей )
- мала фарбофане в темний шоколад волосся майже до поясу в прекрасному стані ,але після вагітності та пологів воно страшенно висохло і почалосся масове випадіння ніби в якийсь момент воно вирішило максимольно швидко мене залишити..(((
- після довгих вагань і консультацій з *косою до пояса * довелось розпрощатись і пройти курс відновлення організму,адже в таких випадках в першу чергу потрібно відновлювати організм і вже потім волосся.
- зараз моє волосся досить рідке,але скронева зона по бокам вже почала заростати і досить швидко (довелось перебробувати чимало засобів,щоб знайти і справді щось дієве)
- так як я вирішила повернутись до природнього кольору,моє волосся зараз доволі різнобарвне,адже травмувати його змивкою не дуже хочеться.
- саме волосся останнім часом досить сухе та сплутане, а як стало коротке жирніє ще до кінця дня тому мити доводиться досить часто
- за коротким тонким волоссям,особисто для мене,важче доглядати адже майже все його обтяжує і бруднить
Від тестування не чекала якихось фантастичних результатів чи здивувань,але враження і дійсно досить цікаві і приємні.
1 крок-Шампунь:
У нього досить цікава консистенція,ніби кремова,і піна також виходить досить мусова і приємна на дотик. Запах досить специфічний,як і у всієї лінійки.Особисто мені,дуже нагадує якийсь чоловічий парфюм,але так і не змогла пригадати який саме.Витрата продукту досить економна.Після миття волосся аж ніби скрипить,що дуже нагадало мені ефект від шампуню глибокого очищення (але напевно так і має бути,щоб інші засоби для відновлення краще спрацювали на волоссі).
2 крок-Змивна сироватка:
Запах у неї приблизно однаковий до всіх продуктів,структура легка масляниста і не дуже рідка.Після нанесення волосся дуже гладеньке і м*яке,поки змивала думала про те,що після такої купи догляду моє тонке рідке волосся буде виглядяти брудним і обтяженим,адже останнім часом намагалась використовувати в догляді в основному спреї,адже лише вони не давали такого ефекту.
3 крок-Маска:
Маска,звичайно і шик- і шок )) виглядає,як кажуть *дорого-багато*.Яскраво золотого кольору з такою купою блискіток,що руки довелось двічі з милом вимивати.Наносила маску і дуую,ну все...стільки всього на моє волосся ше й маску з золота і шо ж то з ним буде))а ще й сироватку незмивну треба намазати,а олійки всякі то завжди було не для мене.
4 крок-Незмивна сироватка:
На вигляд кремова ніби молочко якесь,наче не жирна і не масляниста.Я шось спочатку так добряче взяла продукту намазала і думаю *триндець* ,але після втирання в волося врешті решт воно не стало якимось жирним чи липким,було просто м*яке та гладеньке.
Результат дуже приємно здивував не тільки мене,а навіть кота,який прийшов і почав муркотіти,гризти пакетики і тертись об них ніби там ше й валеріани додали ))Але запах і справді стояв на всю ванну кімнату досить насичений і на волоссі тримався цілий день.
В результаті я отримала м*яке,розсипчасте і блискуче волосся,яке навіть без укладання виглядало більш об*ємнішим і мені навіть здалося,що набагато густішим.Ще приємно потішило,що залишалось вдвічі довше чистішим ніж зазвичай.
Я вже декілька разів придивлялась до засобів Лореаль з професійної лінійки,але відгуки на них були неоднозначні,а ціна не спонукає брати навмання.
Зараз я точно знаю,що обов*язково хочу спробувати й інші засоби з різних серій.
Дуже дякую МЕЙКАПУ за таку можливість,це моя перша вдала участь у розіграші і я дуже тішусь,що засоби мені дуже сподобались.
Коментарі (0)