MAKAROVA

#testmakeupclub L’Oreal Professionnel Absolut Repair Molecular

#testmakeupclub L’Oreal Professionnel Absolut Repair Molecular
#testmakeupclub L’Oreal Professionnel Absolut Repair Molecular

Тестовий набір прийшов у стильному подарунковому пакуванні з бантиком і включав в себе такі продукти:

  1. Професійний шампунь для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся
  2. Професійну змивну сироватку для молекулярного відновлення структури волосся
  3. Маску для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся
  4. Професійну незмивну багатофункціональну маску для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся
#testmakeupclub L’Oreal Professionnel Absolut Repair Molecular
#testmakeupclub L’Oreal Professionnel Absolut Repair Molecular
  • мала фарбофане в темний шоколад волосся майже до поясу в прекрасному стані ,але після вагітності та пологів воно страшенно висохло і почалосся масове випадіння ніби в якийсь момент воно вирішило максимольно швидко мене залишити..(((
  • після довгих вагань і консультацій з *косою до пояса * довелось розпрощатись і пройти курс відновлення організму,адже в таких випадках в першу чергу потрібно відновлювати організм і вже потім волосся.
  • зараз моє волосся досить рідке,але скронева зона по бокам вже почала заростати і досить швидко (довелось перебробувати чимало засобів,щоб знайти і справді щось дієве)
  • так як я вирішила повернутись до природнього кольору,моє волосся зараз доволі різнобарвне,адже травмувати його змивкою не дуже хочеться.
  • саме волосся останнім часом досить сухе та сплутане, а як стало коротке жирніє ще до кінця дня тому мити доводиться досить часто
  • за коротким тонким волоссям,особисто для мене,важче доглядати адже майже все його обтяжує і бруднить

1 крок-Шампунь:

У нього досить цікава консистенція,ніби кремова,і піна також виходить досить мусова і приємна на дотик. Запах досить специфічний,як і у всієї лінійки.Особисто мені,дуже нагадує якийсь чоловічий парфюм,але так і не змогла пригадати який саме.Витрата продукту досить економна.Після миття волосся аж ніби скрипить,що дуже нагадало мені ефект від шампуню глибокого очищення (але напевно так і має бути,щоб інші засоби для відновлення краще спрацювали на волоссі).

2 крок-Змивна сироватка:

Запах у неї приблизно однаковий до всіх продуктів,структура легка масляниста і не дуже рідка.Після нанесення волосся дуже гладеньке і м*яке,поки змивала думала про те,що після такої купи догляду моє тонке рідке волосся буде виглядяти брудним і обтяженим,адже останнім часом намагалась використовувати в догляді в основному спреї,адже лише вони не давали такого ефекту.

3 крок-Маска:

Маска,звичайно і шик- і шок )) виглядає,як кажуть *дорого-багато*.Яскраво золотого кольору з такою купою блискіток,що руки довелось двічі з милом вимивати.Наносила маску і дуую,ну все...стільки всього на моє волосся ше й маску з золота і шо ж то з ним буде))а ще й сироватку незмивну треба намазати,а олійки всякі то завжди було не для мене.

4 крок-Незмивна сироватка:

На вигляд кремова ніби молочко якесь,наче не жирна і не масляниста.Я шось спочатку так добряче взяла продукту намазала і думаю *триндець* ,але після втирання в волося врешті решт воно не стало якимось жирним чи липким,було просто м*яке та гладеньке.

В результаті я отримала м*яке,розсипчасте і блискуче волосся,яке навіть без укладання виглядало більш об*ємнішим і мені навіть здалося,що набагато густішим.Ще приємно потішило,що залишалось вдвічі довше чистішим ніж зазвичай.

Я вже декілька разів придивлялась до засобів Лореаль з професійної лінійки,але відгуки на них були неоднозначні,а ціна не спонукає брати навмання.

Зараз я точно знаю,що обов*язково хочу спробувати й інші засоби з різних серій.

Дуже дякую МЕЙКАПУ за таку можливість,це моя перша вдала участь у розіграші і я дуже тішусь,що засоби мені дуже сподобались.