Засоби, які я купила на заміну попереднім, почитавши форум три тижні :)
Дівчатка, всім хочу щиро подякувати за те, що ви робите - ваші огляди дуже допомагають при виборі. Спойлер - буде багато тексту) (спроба номер два, так як при першому публікуванні все зникло)
Передісторія: я людина, яка практично взагалі ніколи не фарбується. Але інколи бувають моменти, що це потрібно. Зазвичай мене хтось фарбує з подруг. Та цього разу мене запросили на фотосесію з елементами українського строю і мейк потрібен був максимально натуральний, наче без нього). Я записалась до візажиста і в результаті отримала провал (можливо на фото воно і виглядає більш менш, але по факту в тоналці був мій одяг, очі дико пекли, сльозились і зуділи). Тому я вирішила трохи розібратись з декоративною косметикою і обрати собі якийсь мінімум, щоб був вдома. От саме для цього й завітала в make up club. Що хочу відмітити - мене дуже здивувала атмосфера щирості, єднання і сестринства, яка у вас тут панує (десь чула вислів про коргі-експрес на противагу шакалячому - то це про вас, тут справді можна покататись на веселковому коргі-експресі)))
Ось два продукти,які я маю завжди з собою в рюкзаку. Все :)
Тому мені було нереально важко наважитись на закупівлю нових засобів.
Моя попередня косметика
в студенстві я фарбувалась доволі активно і яскраво, особливо коли пари були на другу зміну :) з тих пір моїми улюбленими залишились стрілки, саме тому я завжди мала підводки-фломастери, олівці, туш. Але практично не користувалась, так як для мене це ціла проблема зняти ввечері макіяж - тупо ліньки) з тоналками я ніколи не дружила (до прочитання ваших постів просто не знала, що тоналку потрібно припудрювати, аби вона не перебивалась на речі і телефон)
і тепер до головного - що ж я накупила читаючи клуб :)
ще з місяць тому я справді не знала, що таке праймер, хайлайтер, бронзер, коректор, консилер, скульптор, що вони є сухі і кремові (як і рум"яна). не цікавилась косметикою, так як помилково думала, що для того, аби мені оновити косметичку по мінімуму, - доведеться витратити тисяч 5-6, не менше. яке ж було моє здивування, коли я побачила вартість засобів, якими ви ділитесь і рекомендуєте, -дуже часто вони зараз коштують дешевше, ніж ті засоби які я купувала в ейвоні років 7 тому. я не впевнена, що "підсяду" на макіяжі, але принаймні тепер знаю, що якщо мені потрібно буде зробити мейк 3-4 рази на рік - матиму чим і результат буде такий, як я хочу. Ще планую придбати lamel спарк в 401 відтінку, кремовий скульптор і румяна сухі та кремові від Lamel
По огляду я вже теж додала собі в список бажань, багато засобів з ваших оглядів та рекомендацій
поки вимащую свої баночки і тоді буду пробувати щось новеньке :) дещо в мене вже було