getejra

Засоби, які я купила на заміну попереднім, почитавши форум три тижні :)

Засоби, які я купила на заміну попереднім, почитавши форум три тижні :)

Передісторія: я людина, яка практично взагалі ніколи не фарбується. Але інколи бувають моменти, що це потрібно. Зазвичай мене хтось фарбує з подруг. Та цього разу мене запросили на фотосесію з елементами українського строю і мейк потрібен був максимально натуральний, наче без нього). Я записалась до візажиста і в результаті отримала провал (можливо на фото воно і виглядає більш менш, але по факту в тоналці був мій одяг, очі дико пекли, сльозились і зуділи). Тому я вирішила трохи розібратись з декоративною косметикою і обрати собі якийсь мінімум, щоб був вдома. От саме для цього й завітала в make up club. Що хочу відмітити - мене дуже здивувала атмосфера щирості, єднання і сестринства, яка у вас тут панує (десь чула вислів про коргі-експрес на противагу шакалячому - то це про вас, тут справді можна покататись на веселковому коргі-експресі)))

Засоби, які я купила на заміну попереднім, почитавши форум три тижні :)
Засоби, які я купила на заміну попереднім, почитавши форум три тижні :)

Тому мені було нереально важко наважитись на закупівлю нових засобів.

в студенстві я фарбувалась доволі активно і яскраво, особливо коли пари були на другу зміну :) з тих пір моїми улюбленими залишились стрілки, саме тому я завжди мала підводки-фломастери, олівці, туш. Але практично не користувалась, так як для мене це ціла проблема зняти ввечері макіяж - тупо ліньки) з тоналками я ніколи не дружила (до прочитання ваших постів просто не знала, що тоналку потрібно припудрювати, аби вона не перебивалась на речі і телефон)

ще з місяць тому я справді не знала, що таке праймер, хайлайтер, бронзер, коректор, консилер, скульптор, що вони є сухі і кремові (як і рум"яна). не цікавилась косметикою, так як помилково думала, що для того, аби мені оновити косметичку по мінімуму, - доведеться витратити тисяч 5-6, не менше. яке ж було моє здивування, коли я побачила вартість засобів, якими ви ділитесь і рекомендуєте, -дуже часто вони зараз коштують дешевше, ніж ті засоби які я купувала в ейвоні років 7 тому. я не впевнена, що "підсяду" на макіяжі, але принаймні тепер знаю, що якщо мені потрібно буде зробити мейк 3-4 рази на рік - матиму чим і результат буде такий, як я хочу. Ще планую придбати lamel спарк в 401 відтінку, кремовий скульптор і румяна сухі та кремові від Lamel

поки вимащую свої баночки і тоді буду пробувати щось новеньке :) дещо в мене вже було

Вибираю з усіх рекомендацій, що вичитала - і все мені не подобається як виглядає на моїй комбінованій жирній шкірі. Пробувала наносити на шию підбираючи відтінок -там все гарно, але коли засіб потрапляє на місця де розширені пори, або є нерівності шкіри (яких я практично й не бачу коли не нафарбована) -робиться жах. Обираю між Catrice, Paese, L`Oréal, Missha, Lumene, Maybelline, Bless, Purito, Eveline.

Всім дякую за увагу, буде з задоволенням вас надалі читати)