KsuLv

Ідеальну туш знайдено!

Ідеальну туш знайдено!
Ідеальну туш знайдено!

Бачила туш Maybelline New York Lash/Cils Sensational у одразу декількох візажистів, тому давно взяла її собі на замітку і от нарешті вирішила спробувати.

Обʼєм - 9,5 мл.

Колір - Black.

Кісточка - силіконова, має незвичайну вигнуту віялоподібну форму з щетинками різного розміру з обох боків; ніжка дещо згинається, зручна.

Короткі щетинки - додають обʼєму, а довгі відповідно подовжують вії.

Когсистенція - перші 2 неділі доволі рідка, потрібно трохи часу, щоб висохла і не відбивалась на повіках, далі вже густіє і стає більш комфортніша в нанесенні.

Розхід дуууже економічний, мені вистачає на 4 місяці.

Стійкість - неймовірна! Зі мною цілий десь, не обсипається, витримувала навіть купання в басейні з зануренням під воду 😅 (після того головне не терти очі, а почекати поки висохне і вона не розтікається!)

Демакіяж:

З цим спочатку були проблеми, бо для того, щоб її зняти міцеляркою я добряче терла очі і це приносило неабиякий дискомфорт. АЛЕ! Дякуючи спільноті MAKEUP club, я позбулась цієї проблеми. Мені порадила дівчинка (шкода не запамʼятала хто саме, велике тобі дякую!) тримати міцелярку на оці 10 секунд, а далі починати знімати туш, а дівчата, це дійсно працює! Після 10 с зняти туш виходить без проблем, не потрібно терти оченята і подразнювати їх!

Висновок:

Туш Maybelline New York Lash/Cils Sensational стала на одному етапі моїм фаворитом, яку буду повторювати й надалі. А яка ваша улюблена туш для вій?

Ідеальну туш знайдено!
Ідеальну туш знайдено!