MAXIMOVA🌷

Віск для брів Lamel

Віск для брів Lamel

LAMEL Make Up Brow Lifting Wax фіксуючий віск для брів мені вдалось протестувати завдяки презенту Mariya Trofimova Дуже тобі дякую🌷

Досить великий проміжок часу вже користуюсь цим воском, тому поділюсь повним спектром вражень.

А ще давайте домовимось одразу не хейтити мої брови😂 Я знаю, вони у мене не сестри близнючки і навіть не родички, проте мене такі влаштовують. Волоски середньої жорсткості. Фото, які ви будете бачити в дописі зроблені з великими проміжками часу, тому брови різних форм і кольорів😊

P.S. Знаю, будете питати, туш на віях Maybelline Sky High😊

Віск для брів Lamel

Виглядає все красиво і естетично, в коробочці упакована банка, об’ємом досить велика 15g, кришка срібна і в неї можна дивитись, як в дзеркало. В комплекті також йде щіточка. Банка фіолетового кольору, гель - прозорий.

Я не люблю зовсім прилизаного ефекту до шкіри (але нічого не маю проти такого) тому набираю на щіточку зовсім небагато воску, щоб вистачало вкласти волоски і залишити об’єм. За консистенцією продукт гелевий і набирається дуже легко.

Наношу рухами вгору рівномірно по всій брові, одразу вкладаючи волоски вгору. Якщо спробувати прочесати брови вниз, а потім нагору - все злипається і вкласти нормально нічого вже не вийде.

Я промальовую олівцем брови перед вкладанням воском. Після нанесення воску пробувала це зробити але олівець вже погано малює і тільки зміщає вже вкладені волоски.

Ще один нюанс - раз через раз в деяких місцях на бровах залишається наліт (маленькі білі крапочки можете роздивитись на фото). Я так і не зрозуміла в чому причина, іноді він є, іноді - немає.

На цих фото свіжо складені брови, мені подобається ефект, подобається як вкладаються волоски. Виходить схоже до ламінування. Жоден гель мені такого ефекту не дає.

Віск не фіксує залізобетонно брови. Якщо провести по них пальцем то волоски змістяться з місця. На цих фото можете побачити, в якому стані брови після цілого дня (дрієнтовно проходила з ним 8 годин). Як бачите в цілому форма тримається але поодинокі волоски вибились з укладки і опустились.

  • продуктом я більш задоволена ніж розчарована
  • недоліки які я помітила в роботі з воском описала
  • я ним користуюсь, все ж таки ефект його укладки мені подобається більше ніж надають гелі
  • величезної банки вистачить на довго! І вона дуже зручна, не потрібно якось мудрувати, щоб на щіточку набрати продукт