wowmom

Здається я знайшла свого фаворита серед тональних кремів на літо - і це L'Oreal True Match

Здається я знайшла свого фаворита серед тональних кремів на літо - і це L'Oreal True Match
Здається я знайшла свого фаворита серед тональних кремів на літо - і це L'Oreal True Match

Привіт, красуні!

І в цьому, і в минулому році я тестувала багато популярних тональних засобів. Це i Maybelline (Fit Me, Affinitone, 4-in-1 Perfector), і Seventeen, і Eveline, і Missha, i той самий Purito (до якого в мене з кожним днем все більше питань), і, звичайно L'Oreal. Мені дуже сильно сподобалася їх новинка - тональна гіалуронова сиворітка, яку я з великим задоволенням використала до останньої крапельки, але до їх класичної лінійки True Match, все ніяк не могла добратися. Тож коли з'явилася можливість спробувати тональний крем L'Oreal True Match Super Blendable Foundation, я зраділа, бо як раз на літо я шукала легкий невидимий тональний засіб.

Здається я знайшла свого фаворита серед тональних кремів на літо - і це L'Oreal True Match

Перше, що ви повинні знати, якщо обираєте L'Oreal True Match Super Blendable Foundation, це те, що тональний крем містить якийсь перламутр, завдяки якому, обличчя, після нанесення, наче сяє. Крупних блискіток, та і взагалі блискіток, я не бачу. Знаєте, виходить типу такий ефект, якби в матовий тональний крем додали краплю рідкого хайлайтеру.

Друге, це те, що він має дуже рідку консистенцію. Мені це подобається, бо немає відчуття маски, та якоїсь важкості, як від того ж Purito або Missha.

Незважаючи на свою текстуру, тональний крем достатньо пігментований для того, щоб вирівняти загальний тон, та приховати почервоніння. Але якщо у вас є сильно видимі проблеми на обличчі, то L'Oreal True Match Super Blendable Foundation навряд чи вам чимось допоже.

Зараз моє обличчя в не найкращому стані (тимчасово), але в цьому випадку - це навіть непогано, бо як раз можна побачити криючу здатність тонального крему.

Тип шкіри - нормальний, але місцями є шелушіння, через використання ретинолу.

Перед нанесенням, я наношу свій звичайний догляд: сиворітка+спф. Краще за все, тональний крем наносити вологим спонжем, бо пензель інколи може залишати розводи. Пальці, як інструмент, я не використовую:-)

Дівчатка, він дуже легко тушується, гарно лягає, і класно вирівнює тон.

Фініш натуральний, не глухо матовий, але і не сяючий. Чи підкреслює він шелушіння? Так! Але у моєму випадку не критично. Там, де шкіра в нормальному стані, тон лежить наче оксамит.

Дуже подобається, як виглядає обличчя з тональним кремом L'Oreal True Match Super Blendable Foundation.

Що стосується стійкості, тот тут також в мене нарікань немає. Тональний крем дійсно гарно тримається з самого ранку до вечора, але знову ж таки, там де є шелушіння, або нерівності шкіри, він буде сповзати.

А ще я не помічала, щоб він окислювався.

Кому можу радити?! Мені здається, що L'Oreal True Match Super Blendable Foundation сподобається багатьом дівчатам, бо він лягає тоненьким шаром, має красивий фініш, і гарно вирівнює тон.

Проте якщо у вас дуже суха шкіра, або є серйозні проблеми, які хочеться приховати, то краще пошукати щось інше.

Дякую за увагу 😘