Beautiful land💞

Шампунь «Блиск та випрямлення волосся» O'Shy

Шампунь «Блиск та випрямлення волосся» O'Shy

Привіт усім!

Сьогодні знову будуть пробники, але вже шампуника. Я дуже рада, що багато виробників все ж таки роблять міні-версії, щоб споживач міг хоч трохи зрозуміти дію засобу, перед покупкою.

Пробничок об'ємом 15 мл, який запакований повністю без ліній відрізу. Це трохи неприємна ситуація, оскільки якщо ти в командировці - немає поряд ножиць, і ти думаєш, як його відкрити. Але вдома інша справа. Він упакований з якісного матеріалу, дизайн в рожевих тонах. Ті, хто полюбляє яскраве, як я, знайдуть у цьому насолоду.

Сам шампунь прозорого кольору, густої консистенції. Має специфічний аромат, який мені зовсім не сподобався; він здався дуже приторним квітковим, але на волоссі ледь відчутним. Піниться дуже добре, але волосся після нього здалося сильно жорстким.😬

Шампунь «Блиск та випрямлення волосся» O'Shy

Після сушіння волосся моє, на жаль, взбудоражилося, наче електрошоком, розпушилося, і дуже важко було його розчесувати.

Думаю, що якщо я використовувала б цей шампунь разом з кондиціонером, ситуація була б іншою, але наразі він, на жаль, не підійшов.

Хоча я також пробувала іншу серію "Відновлення структури пошкодженого волосся"O'Shy, і вона мені дуже підійшла навіть без кондиціонера, тому, мабуть, цей шампунь просто не підходить для мого волосся, або треба ще раз спробувати його лише з кондиціонером.

Чи візьму ще раз? Так, думаю, можна дати ще один шанс лише з кондиціонером.