ДАРÍЯ КÓВАЧ

Косметика, що вчить любити себе

Косметика, що вчить любити себе

Привіт, красуні ♥️ Сьогодні мова піде про косметику, що змінює ставлення до себе. Сміливо кажу,бо це сталось зі мною.

це бренд натуральної косметики родом з Чернівців. Вся косметика виготовлена виключно з сертифікованих компонентів, веганська, натуральна, містяться лише природні екстракти та олії, без парабенів і штучних барвників і головне

Не тестується на тваринах

Знайомство з MIXTURA виключно приємне, інакше бути не може. Все починається з таємної чорної коробочки, від якої не знаєш, що очікувати. Але відчується аромат, неймовірний аромат природи.

Я з тих, хто дуже любить ліс, поля, гори, природу, свіже повітря і різноманіття ароматів

Відчуваю, що це мій бренд, хоч з ним я тільки починаю знайомитись.

Чому цей бренд про любов до себе?

З самого початку вас люблять, з таким теплом і душею упаковують, що розгортаючи ви вже не маєте права не любити себе. Адже таке відношення до вас, бо ви на це заслуговуєте.

Кожна деталь продумана (задля відсутності спойлеру наступних продуктів, я покажу як все упаковано було в останньому дописі)

Я відкриваючи відчула турботу про себе, чи маю право я сама про себе не піклуватись? Ні! А з MIXTURA інакше не вийде, бо кожен засіб націлений на це.

Майже всі засоби в скляній тарі з темного скла, все мінімалістичне але дуже естетичне і красиве.Кожен засіб має свій унікальний аромат, ти відчуваєш природу в кожному флаконі.

Зізнаюсь, що після цих засобів повертатись до корейських просто не хочеться,ні до кого не хочеться. І мені здається, що з часом я перейду виключно на натуральну косметику.

Що я обрала для себе?

Сьогодні я поділюсь враженнями про сироватку з екстрактом морських водоростей.

Дана сироватка підійде для будь-якого типу шкіри, для ранкової або вечірньої рутини. Інтенсивно зволожить, ефективно вирівняє тон шкіри, заспокоїть подразнену шкіру, а також розглядить наявні зморшки або ж буде запобігати їх появі, зробить шкіру пружною та підтягнутою

Сироватка містить 20 мл, термін використання 6 місяців (з моменту придбання 18 місяців)

Її варто ховати від сонячних променів

Візуально сироватка виглядає дуже гарно, темне скло самого флакону, з мінімалістичною наліпкою зі складом та назвою. Зручна мʼяка піпетка чорного кольору зі скляною основою, якою зручно набирати та користуватись засобом

🌿Aqua-Забезпечує виробам необхідну основу, прозорість, в'язкість, концентрацію, колір

🌿Propanediol-Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.

🌿Glycerin-Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води.

🌿Undaria Pinnatifida Extract-також відома як бурі водорості, є різновидом морських водоростей, які також їстівні. Як і більшість морських водоростей, це багате джерело поживних речовин, і вони приносять користь шкірі при зовнішньому застосуванні. Серед переваг нанесення бурих водоростей на шкіру є антиоксиданти завдяки поліфенолам, зволоження завдяки полісахаридам і заспокоєння завдяки сполукі, відомій як фукоїдан. Дослідження in vitro (пробірка) показали, що цей тип водоростей відіграє руйнівну роль у шляху меланіну (шкірного пігменту), який потрапляє на поверхню шкіри

🌿Pentylene Glycol-багатофункціональний зволожуючий і кондиціонуючий інгредієнт, прекрасний розчинник. Водорозчинна безбарвна прозора рідина. Стабільний у широкому інтервалі температур та значень рН. Збільшує біодоступність активних речовин. Має широкий спектр антимікробної активності, дозволяє знизити дозування консервантів у рецептурі.

🌿Alteromonas Ferment Extract-це екстракт продукту бродіння грамнегативних екстремофільних бактерій Alteromonasmacleodii, мешканців морських глибин. Це полісахарид і може утримувати достатню кількість води. Він має природні протизапальні властивості, тому допомагає покращити стан шкіри розацеа, мінімізує чутливість шкіри та заспокоює шкіру. Він схожий на полісахарид, тому покращує зволоження шкіри та робить шкіру пружною. Він також омолоджує клітини шкіри.

🌿Laminaria Digitata Extract-рід класу бурих морських водоростей сімейства Laminariaceae. Служить джерелом цінних біологічно активних компонентів, що використовуються у широкій гамі косметичної продукції. Фітопрепарати, які отримують при переробці слані Л., ефективно зволожують шкіру, очищають і дезінфікують її, активізують внутрішньоклітинні процеси, насичують клітини киснем.

🌿Sodium PCA-Натрієва сіль піролідонкарбонової кислоти -Компонент натурального зволожуючого фактора шкіри, компонент секрету потових залоз. Пом'якшує та зволожує шкіру, захищає від УФ променів. Використовується як високоефективна зволожуюча речовина

🌿Sodium Lactate-натрієва сіль молочної кислоти – компонент натурального зволожуючого фактора шкіри. Використовується в засобах догляду за шкірою як зволожуючий агент.

🌿Arginine-амінокислота. Входить до складу білків, особливо прогамінів (до 85%) та гістонів. Обов'язковий компонент колагену шкіри

🌿Amorphophallus Konjac Root Powder-Корінь конжаку все частіше використовується в догляді за шкірою завдяки своїм дивовижним властивостям. Насправді він містить білок, вуглеводи, ліпіди, натрій, калій, магній, залізо, фосфор, мідь, цинк, вітамін А, вітамін Е, вітамін D, вітамін В1, вітамін В2, вітамін В6, вітамін В12, вітамін С, пантотенат. , ніацин, жирні кислоти та фолієва кислота.

Порошок кореня конжаку використовується в косметичних засобах за його водоутримувальну здатність і для підтримки здорової шкіри.

Корінь конжаку діє як кондиціонер для шкіри, а також захищає її від зовнішніх забруднювачів. Сприяє зволоженню та еластичності, подібно до гіалуронової кислоти.

🌿Aspartic Acid-Аспаргінова кислота в природному вигляді зустрічається в рослинах, в цукровій тростині та буряках. Також була отримана з паростків спаржі завдяки чому отримала свою назву. Наявна в організмі кожної людини, вона є складовою білків, які служать матеріалом для побудови клітин. Аспаргінова кислота виводить токсини, тим самим очищаючи шкіру обличчя від забруднень.

🌿PCA-це натрієві солі 2-пірролідон-5-карбоксилату. Це один з основних факторів природного зволоження в шкірі людини.

🌿Glycine-амінооцтова кислота, кристалічна речовина. Застосовується як загусник та структуроутворюючий компонент у косметичних виробах для догляду за шкірою.

🌿Alanine-Важливе джерело енергії для м'язових тканин, головного мозку та центральної нервової системи; зміцнює імунну систему, бере активну участь у метаболізмі цукрів та органічних кислот, нормалізує фізіологічний стан шкіри. Є складовою натурального зволожуючого чинника.

🌿Serine-амінокислота, використовується як зволожуючий компонент у косметичних емульсіях. Біологічна дія - імуномодулююча, що покращує структуру шкіри.

Серин — це маломолекулярна незамінна амінокислота, попередник гліцину, який бере участь у синтезі колагену. Він також входить до складу незамінних NMF (природних зволожуючих факторів), які запобігають трансепідермальній втраті води.

🌿Valine-підвищує енергію, підвищує витривалість і допомагає у відновленні м'язової тканини, коли приймається в якості добавки. Як і всі амінокислоти, Валін здатний зволожувати шкіру обличчя

🌿Proline- У складі косметичних засобів сприяє синтезу колагену, має протизапальну дію.

Пролін є незамінною протеїногенною амінокислотою, основним будівельним блоком дермального колагену. Це також циклічний вторинний амін, який широко зустрічається в усьому організмі людини, синтезований з глутамінової кислоти

🌿Threonine-Для людини є незамінною амінокислотою. L-треонін, разом з іншими протеїногенними амінокислотами, бере участь в утворенні колагену та еластину.

🌿Benzyl Alcohol-У вільному стані та у вигляді складних ефірів міститься в деяких ефірних оліях, наприклад, жасмину, гіацинту та ін. Використовується в парфумерії - як розчинник, фіксатор та запашна речовина. У Японії дозволено застосування без обмежень і вважається консервантом. Є речовиною, здатною викликати алергічні реакції.

🌿Isoleucine-незамінна амінокислота, яка відома своєю здатністю підтримувати відновлення тканин та піднімати життєво важливі білки на шкірі. Білий гранульований порошок, має м'який запах. Властивості: • Агент проти забруднення; • Має здатність заповнювати зморшки; • Об'єм особи перевизначається, а еластичність збільшується; • Відлущує відмерлі клітини. Амінокислоти є будівельними блоками як пептидів, так і білків, і кожен з них відіграє особливу роль у догляді за шкірою. Амінокислоти підтримують зволоження шкіри, текстуру, пружність та загальний еластичний, здоровий вигляд. Амінокислоти допомагають підтримувати гладкість та зволоження шкіри.

🌿Histidine-Гістидин є незамінною амінокислотою. Амінокислоти природним чином присутні в шкірі, як частина того, що називається нашими природними зволожуючими факторами. Амінокислоти допомагають підтримувати гладкість і зволоження шкіри, коли наносяться через засоби по догляду за шкірою. Амінокислоти місцевого застосування допомагають зміцнити природну захисну систему шкіри, знижуючи ймовірність появи ознак старіння в результаті впливу навколишнього середовища. Гістидин володіє антиоксидантною здатністю і може заспокоювати шкіру.

🌿Phenylalanine-Відновлює пігментацію покриву шкіри; • Насичує шкіру пружністю; • Зволожує шкірний покрив; • Регулює тон шкіри; • Активує регенерацію шкіри.

🌿Caprylyl Glycol-емолент з антимікробними властивостями, що діє за рахунок зниження активності води. Застосовується як нетрадиційного м'якого консерванту чи речовини, що посилює антимікробну дію консервантів. У деяких випадках використовується замість метилпарабену та пропілпарабену. Застосовується у косметиці категорії «органік» та дитячій косметиці.

🌿Benzoic Acid-Має антисептичні та консервуючі властивості. Застосовується в харчовому та косметичному виробництві як консервант жирів та олій. Має помірну фунгіцидну дію, слабо ефективна проти бактерій, слабоактивна проти псевдомонад. Чинить відбілюючу дію, може входити до складу засобів для видалення ластовиння і пігментних плям.

Дівчатка, зазначу, що сироватку варто застосувати з 25 років, мені 22. Але мій втомлений вигляд від постійних стресів дає про себе знати, тому де 22 (а на носі вже 23) там і 25.

Розкажу про свої відчуття, я не використала ще всього флакону, тому вже у викидушках поділюсь, який дала ефект після прям супердовгого використання.

Наношу я її зранку, в комплексі з іншими продуктами (це секрет, чекайте наступних дописів)

Вона допомагає мені прокинутись, освіжити обличчя.

Я наношу 3 краплі і цього вистачає, щоб моє обличчя засяяло. Я відчуваю дуже гарне зволоження. Шкіра більш пружна, до неї приємно торкатись.

Жодної липкості чи тимпаче відчуття олії, чи жирності нема. Максимальний комфорт

Аромат

Боже, хочеться щоб цей аромат довше тримався на обличчі, я закохана в нього. Мені б такі парфуми👀

Мені продукція дає аромат травʼяного чаю, такий приємний аромат гарячого травʼяного чаю в горах, на терасі деревʼяного будинку

Але я не можу описати його і що саме дає аромат

Моя шкіра насичена, вона немов відновилась. На ній жодного висипання, майже відсутні ознаки втоми.

Мені ніби знову 12 і я їду на зйомку, свіжа і гарна, хоча ще вчора приїхала пізно втомлена, ледь змила той макіяж і увалилась спати

Ніби я знову безтурботна, та випромінюю щастя зсередини

Я відчула піклування про себе, відчула любов і чесно, не наносила макіяж жодного разу за увесь цей час, настільки мені подобається стан шкіри і просто не хочеться більше нічого

І знаєте, поділюсь таким таємним трохи, ця косметика довела мене до сліз..

У мене пробудилось таке щире бажання жити в горах, в маленькому каркасному будинку, прокидатись з першими промінчиками сонця і наносити ці всі засоби під ранній спів пташок, заварювати ароматний травʼяний чай (той самий, який вони кладуть до кожного замовлення) і піклуватись про себе

Мені так дуже цього захотілось, що аж вилилось в емоції

Для мене MIXTURA-це про стан душі, а не лише стан тіла

P.S. Дописую вже тут, в прямому ефірі перед публікацією.. Виявляється їх слоган «Natural care for body & soul». Наскільки я відчула це..

Тому вам варто познайомитись з цим брендом, я впевнена, що ви так само закохаєтесь в нього як і я💔

Обіймаю💌