Beautiful land💞

Парфумоване молочко для тіла з шимером "White Pearl" MARÊVE

Парфумоване молочко для тіла з шимером "White Pearl" MARÊVE

Усім привіт, сьогодні розповім вам про цю ванільну насолоду, для любителів смаколиків це буде те, що дуже зацікавить..

Упакування MARÊVE однотипне: чорненька коробочка з матовим покриттям та білим гарним надписом бренду. Сам флакон виготовлений з прозорого пластику, і відразу видно шикарний колір вмісту флакону, а також наклейка бренду у тому ж стилі, що й картонна упаковка.

Парфумоване молочко для тіла з шимером "White Pearl" MARÊVE

Флакон має дозатор і ковпачок, який захищає дозатор від натискання. Дозатор легко та м'яко видавлює молочко, без зайвого напруження.

Консистенція молочка схожа на рідку сметанку з золотистим відтінком, яка легко наноситься на шкіру та швидко вбирається, залишаючи приємний блиск та аромат.

На жаль, моя камера не передає достатньо добре той блиск, який є в реальності, але це такий чудовий відблиск, який переливається на сонці.

Щодо аромату, це просто бомба 🤤. Він дуже ніжний, приємний, але трохи приторний, як шматочок солодкого тортика. Але для любителів солодкого, це буде класна річ.

Плюси: зволожує шкіру, вона стає м'якенькою та приємною на дотик. За таку ціну вона здається дуже бюджетною. На сонці гарно грають блискітки разом з ароматом.

Мінусом, напевно, є те, що такий аромат доступний лише у серії з блискітками. Мені він дууууже сподобався, і я хотіла би бачити його у формі гелю для душу, лосьйону, скрабу та інших продуктів, але, на жаль, він присутній тільки у формі молочка, тому це трохи сумно....

І якщо б мене запитали, чи візьму я його ще раз, я б відповіла: звісно, бо ця крихітка робить мене щасливішою та сяючою.

Усіх цьом😘