Марія Білоус

Справжня знахідка для доглянутих губ

Справжня знахідка для доглянутих губ

Моя проблема в тому, що коли нервуюсь починаю обкусувати губи і дуже сильно😑 Звичайні бальзами по типу кармекс, еос та інші, не допомагають а скоріше загостювали ситуацію, бо шкіра ставала тільки сухішою і шершавішою, що знову наштовхувало на той самий сценарій.


Давно читала рекомендації дівчат в клубі, і чомусь скептично ставилась до вазеліну. Згадка пов’язана з радянським вазеліном, хто пам’ятає той пам’ятає😅
Зрозумівши, що нема чого втрачати, вирішила замовити найдешевший варіант за 24 грн, через хороші відгуки.

Про сам продукт.

Корпус алюмінієвий, кришечка легко відкривається, якщо у вас в дитинстві була “Зірочка”, то цей корпус відрізняється, бо не западає.
Запах: не яскраво виражений, на упаковці вказано, що з ароматом ромашки. Не можу стверджувати що це так, але явний трав’яний запах є. Також бачила, що запах зайшов не всім, але повірте, якщо потрібно врятувати губи, на запах ви несильно й будете звертати увагу. В моєму випадку саме так і сталось.


Нанесення: я не використовую пальці для нанесення продукту на губи, бо вони маленькі і вміщаються в цей “кружечок”😅 При першому контакті відчувається масляниста текстура, яка швидко тане і не залишає ніяких дискомфортних відчутів, немає відчуття сала чи стягнутості. Фініш глянцевий, як після блиску для губ або олійки.
Не впевнена, що влітку буду носити в сумочці, бо помітила, що починає підтоплюватись, боюсь щоб в один момент не витекло.

Чи куплю в друге?
Однозначно так і ще раз так! Це мій особистий скарб серед знахідок по догляду за губами.