Yanches

Новий метеорітний дощ від парфюмерного будинку GUERLAIN.

Новий метеорітний дощ від парфюмерного будинку GUERLAIN.

Нарешті, колекціонери та поціновувачі лінійок Météorites від Guerlain дочекалися виходу нової перлинової колекції Метеоритів 2024 року.

Втративши на короткий проміжок часу розум від щастя, я (доволі швидесенько) придбала собі ці перлинові метеорити у відтінку 02 Cool/Rose.

Новий метеорітний дощ від парфюмерного будинку GUERLAIN.

Виробник заявляє, що нова формула на 95% натуральна та чудово закріплює макіяж, коригує колір обличчя, матує на 8 годин і розгладжує текстуру шкіри. Завдяки цьому колір обличчя залишається сяючим до 12 годин.

Дизайн корпусу є модернізованою версією свого попередника. Знаменитий візерунок Gurlain прикрашає кришку і коробку, перетворюючи цей аксесуар на справжню перлину.

До аплікації додається м'який та розкішний пуф, прикрашений блідо-рожевою стрічкою із логотипом бренду.

Також до перлин бренд випустив новий пензлик кабукі із ніжно-рожевою щетиною та золотою ручкою, яку прикрашенає візерунок Météorites. Продається вона окрема від самих Метеоритів.

Перли виглядають так само, як і в минулих колекціях. Форму Метеоритів не змінили.

У новій лінійці представлено 4 вірианти відтінків:

01 Pearly White / Blanc de Perle: білі, рожеві, зелені та бежеві перли для освітлення найсвітліших тонів шкіри.

02 Cool/Rosé: білі, блідо-рожеві, рожеві, жовті, зелені та бузкові перли створені для вирівнювання світлого кольору обличчя.

03 Warm/Doré: блідо-рожеві, коричневі, персикові та бузкові перли призначені для середнього кольору шкіри.

04 Amber/Ambre: жовті, рожеві, персикові, коричневі та темно-коричневі перли для смаглявої шкіри.

Разом із новою формулою, виробник також оновив і аромат продукту.

Знайома усім нота Météorites присутня, але вона вже не така яскрава, як була раніше. Новий аромат більш нішевий та сильніший. Мені особисто він сподобався, причому так, що я ще багато разів відчиняла баночку просто заради того, аби вдихнуту цю чудову композицію ще раз. Новий п'янить, як тільки наносиш його на обличчя. На мені запах тримається кілька годин. Але це все ж індивідуальне, бо комуст він може і навпаки не сподобатися.

Відтінок прохолодної троянди ідеально підходить для мого світлого тону шкіри. Він надає обличчю м'яке сяйво, яке дуже освіжає. На обличчі продукт лягає м'якою вуаллю.

Декілька годин макіяж я взагалі не поправляла.

Тепер передемо до мінусів даного продукти. Для себе я виявила їх лише два.

Перший мінус - у нових Météorites на 5 грам менше продукту, ніж у попередніх Météorites.

І, коли відчиняєшь баночку, то відразу помічаєшь, що їх значно поменшало.

Другий - ціна. Вона доволі немаленька...

Але, не давлячись на це, я все одно дуже задоволена, що вирішила їх придбати. Тепер це один із моїх мастхевів у косметичці.

Тож, якщо Ви хочете додати у своє життя трішки космічно-перлинного мерехтіння, то Météorites від Guerlain точно для Вас.