Кузя Ю-а

Засіб від укусів комарів Natura House

Засіб від укусів комарів Natura House

Були з цим засобом на дачі, що за містом, що серед лісу та біля ставка. Відповідно, комарі нас чекали :) дуже 😂

І як справжній блогер, я намастила дитину повністю засобом від комарів від Natura House , а себе лиш частково для перевірки роботи засобу! Та й шкода було дитячий засіб на себе! (П.с. Вже накупила дорослих репелентів, тому скоро огляди).

Так от, малечу не вкусив жодний комарик, а мене от покусали. Відповідно, засіб діє.

Аромат - гучний, лимонно - цитрусовий! Настільки цікавий, що дивно, що комарики його бояться. Але ок, мені подобається, що дитинка пахне натуральнмм, а не хімічними засобами. Тай, це екологічно. Моя дитина - аллергік та атопік. Але жодної аллергічної реакції не відбулось.

Засіб від укусів комарів - це спеціальний продукт від Natura House, здатний забезпечувати надійний захист ніжної дитячої шкіри.

Це кульковий роллер для малюків від трьох місяців. Засіб ефективно відлякує комарів, мошок, мух за рахунок змісту натуральних компонентів, тому абсолютно безпечний для шкіри.

Сам роллер щедро видає засіб при прокруті. Це значно полегшує обробку малявки.

Висока ефективність препарату обумовлена ​​спеціальною формулою на основі ефірних олій герані та лемонграсу. Ці компоненти дозволяють засобу не тільки захищати шкіру малюка, але й усувати свербіж, набряклість, печіння. Крім того, за рахунок доглядових властивостей ефірних олій роллер підходить для поліпшення стану сухої, пошкодженої шкіри. Він здатний боротися з висипаннями, лущеннями, запаленнями, а також із грибковими ураженнями, оскільки має антисептичні властивості.

Цікаво, чи є аналогічно такий засіб в спреї? треба спробувати, адже є ліси, де певно можуть комарики і крізь одяг покусати.

Засіб від укусів комарів Natura House
Засіб від укусів комарів Natura House