Mila Masiukova

Що допоможе від червоних точок на ногах?

Що допоможе від червоних точок на ногах?
Що допоможе від червоних точок на ногах?

В мене не було якихось серйозних очікувань від цього пілінгу, а даремно. Я точно купуватиму його ще. В мене вже давно існує проблема червоних точок на ногах і щоб їх усунути, або хоча б мінімізувати, потрібно використовувати пілінги.

Я стараюсь використовувати цей пілінг хоча б раз в тиждень, але інколи це буває рідше. Після пілінгу використовую молочко - https://club.makeup.com.ua/post/30291/

Пілінг українського виробника, який, як я зрозуміла, спеціалізується на засобах до та після депіляції.

Об’єм всього 150 мл, хоч його і вистачає на досить довгий час, хотілось би мати можливість придбати більший об’єм. Бо якщо використовувати його не тільки на ноги, а на все тіло, то вистачить його ненадовго.

В складі пілінгу AHA-кислоти. На перших місцях у складі гліколева, молочна та цитрусова кислоти.

Має цікавий фруктовий, ананасовий аромат. Консистенція рідка, гелева.

Виробник рекомендує наносити пілінг на 15-30 хв та потім змивати. Я витримую десь 15-20 хв, бо я лінива.

Перші кілька хв після нанесення буде трішки щипати, але цілком терпимо. При змиванні та після пілінгу шкіра виглядає нормально.

Що допоможе від червоних точок на ногах?
Що допоможе від червоних точок на ногах?

Я стараюсь використовувати пілінг максимально до літа, поки ходжу в закритому одязі, щоб не довелось постійно наносити сонцезахист з високим spf на ноги.

Цей пілінг допоміг мінімізувати червоні цятки на ногах, але крім нього потрібне постійне зволоження. Найкраще користуватись молочком кожного дня, особливо якщо у вас суха шкіра.

Моє загальне правило від червоних точок - пілінги, зволоження та час від часу крем з сечовиною.

Також непогано допомагає лазерна епіляція, але її я роблю не цілий рік, а тільки перед літом. З пілінгами та кремом з сечовиною поєднувати не варто. Між лазером та косметикою витримувати хоча б 2-3 дні.