Що допоможе від ч ервоних точок на ногах?
В мене не було якихось серйозних очікувань від цього пілінгу, а даремно. Я точно купуватиму його ще. В мене вже давно існує проблема червоних точок на ногах і щоб їх усунути, або хоча б мінімізувати, потрібно використовувати пілінги.
Я стараюсь використовувати цей пілінг хоча б раз в тиждень, але інколи це буває рідше. Після пілінгу використовую молочко - https://club.makeup.com.ua/post/30291/
Пілінг українського виробника, який, як я зрозуміла, спеціалізується на засобах до та після депіляції.
Об’єм всього 150 мл, хоч його і вистачає на досить довгий час, хотілось би мати можливість придбати більший об’єм. Бо якщо використовувати його не тільки на ноги, а на все тіло, то вистачить його ненадовго.
В складі пілінгу AHA-кислоти. На перших місцях у складі гліколева, молочна та цитрусова кислоти.
Має цікавий фруктовий, ананасовий аромат. Консистенція рідка, гелева.
Виробник рекомендує наносити пілінг на 15-30 хв та потім змивати. Я витримую десь 15-20 хв, бо я лінива.
Перші кілька хв після нанесення буде трішки щипати, але цілком терпимо. При змиванні та після пілінгу шкіра виглядає нормально.
Я стараюсь використовувати пілінг максимально до літа, поки ходжу в закритому одязі, щоб не довелось постійно наносити сонцезахист з високим spf на ноги.
Цей пілінг допоміг мінімізувати червоні цятки на ногах, але крім нього потрібне постійне зволоження. Найкраще користуватись молочком кожного дня, особливо якщо у вас суха шкіра.
Моє загальне правило від червоних точок - пілінги, зволоження та час від часу крем з сечовиною.
Також непогано допомагає лазерна епіляція, але її я роблю не цілий рік, а тільки перед літом. З пілінгами та кремом з сечовиною поєднувати не варто. Між лазером та косметикою витримувати хоча б 2-3 дні.
Коментарі (0)