O’Ostah

Топ-5 найкращих скрабів для тіла

Топ-5 найкращих скрабів для тіла
Топ-5 найкращих скрабів для тіла

Я щиро не розумію, як можна віддати за скраб для тіла 500-1000 гривень. Мабуть тому, що користуюся ними на постійній основі, у будь-яку пору року. Відтак однієї баночки вистачає мені на 2-3 тижні. Коротше, у цьому питанні я за бюджет) Можливо, напередодні сезону суконь і спідничок ви шукаєте якісний недорогий скраб для тіла, тому я підготувала для вас найкращі варіанти. Найприємніше - вони made in UA❤️

Я амбасадор бренду MARÊVE, ви це вже знаєте😂 Ну як можна не закохатись у лаконічний дизайн і парфумовані аромати? Саме цей скраб у мене закінчується першим, тому я полюю на акції і купую одразу декілька баночок.

Основу скрабу складає дрібна морська сіль. Я люблю пожорсткіше, тому інколи наношу ексфоліант на суху шкіру. У складі є олійки (до речі, натуральні): тіло засіб не дряпає, а масаж виходить ну дуже якісний. Після душу шкіра відполірована, зволожена, а пахне як😍

Лінійка Стоп Целюліт свого часу тестувалась активною частиною нашої спільноти і результати там були приголомшливі. Свої досягнення після усього курсу я покажу згодом, а сьогодні докладніше я зупинюсь на холодному скрабі для тіла.

Цей скраб на основі цукру, відчуття прохолоди (хоча ні, це справжня кріо-камера) забезпечує ментол. Я спробувала лінійку взимку, але не змогла продовжити курс. А ось весною морально набагато легше і скрабуватись, і обгортатись. Скраб потрібно наносисити на тіло і активно масажувати проблемні ділянки, однак я після масажу лишаю його на тілі хвилин на 10. Звісно, якщо однією рукою скрабуватись, а в іншій тримати булку, антицелюлітного ефекту не буде. Але шкіра стане більш пружною - 100%. Дійсно працює, а у тандемі з іншими продуктами серії - діє приголомшливо. Strange Love та Kizza підтвердять:

https://club.makeup.com.ua/post/21228/

https://club.makeup.com.ua/post/21199/

Бюджетний скраб для тіла на основі меленої кави та морської солі. Якщо ви активно боретесь із целюлітом - це саме ваш варіант. Скрабує відчутно, не розчиняється, тому є досить економічним.

У складі також присутні натуральні олійки, які зволожують. Я не дуже люблю відчуття плівки після душу, тому завжди змиваю і наношу крем або олію. Але якщо ви не звикли додатково маститись засобами - це стане перевагою. Аромат - натурально-кавовий, пахне на всю ванну. Мені баночки вистачає на 5 застосувань.

Ще одна кавова пахучка, мікс сахарози, кам’яної солі та кави. Тут більший об’єм, ніж у попередньому варіанті, та більш волога текстура. Присутні натуральні олії: оливкова, кокосова, виноградна та абрикосова. Користуюся ним перед процедурою епіляції і моя майстриня завжди робить компліменти щодо якості шкіри)

Загалом, якщо казати про якість очищення і позитивний вплив на тургор - кавові скраби для тіла найкращі. Коли я активно худла і хотіла зекономити, забирала кавову гущу з офісної машини😂 Це допомогло мені не перетворитись на шарпея - шкіра скорочувалась швидше. Головне - регулярність і не жаліти рук.

Це не скраб, а пілінг для тіла, та я щиро раджу його включити у вашу рутину, якщо:

  1. Ваша шкіра дуже чутлива і негативно реагує на абразивні часточки
  2. Вас турбують врослі волоски
  3. На шкірі присутня пігментація
  4. Тон шкіри нерівний, особливо на ліктях та колінах
  5. Лишилось постакне
  6. Ви хочете очистити пори

У складі - АНА-кислоти, яких не варто боятись. Гель має рН 3,5 та 10% фруктових кислот, діє дуже м’яко. Виробник рекомендує наносити засіб на проблемні ділянки на 15-30 хвилин, після чого ретельно змивати водою. Після процедури я наношу батер, тому аномального лущення не помічала. А от проблему із врослим волоссям вирішила на 100%.

Красуні, а ви купуєте лакшері Elemis  чи також за бюджет? Якщо я пропустила якийсь крутий засіб не за всі гроші світу - буду вдячна за рекомендації🖤