Топ-5 найкращих скрабів для тіла
Спойлер: тут не буде Elemis та Tree Hut
Я щиро не розумію, як можна віддати за скраб для тіла 500-1000 гривень. Мабуть тому, що користуюся ними на постійній основі, у будь-яку пору року. Відтак однієї баночки вистачає мені на 2-3 тижні. Коротше, у цьому питанні я за бюджет) Можливо, напередодні сезону суконь і спідничок ви шукаєте якісний недорогий скраб для тіла, тому я підготувала для вас найкращі варіанти. Найприємніше - вони made in UA❤️
Body Scrub Gold Champ від MARÊVE
Я амбасадор бренду MARÊVE, ви це вже знаєте😂 Ну як можна не закохатись у лаконічний дизайн і парфумовані аромати? Саме цей скраб у мене закінчується першим, тому я полюю на акції і купую одразу декілька баночок.
Основу скрабу складає дрібна морська сіль. Я люблю пожорсткіше, тому інколи наношу ексфоліант на суху шкіру. У складі є олійки (до речі, натуральні): тіло засіб не дряпає, а масаж виходить ну дуже якісний. Після душу шкіра відполірована, зволожена, а пахне як😍
Joko Blend Stop Cellulite
Лінійка Стоп Целюліт свого часу тестувалась активною частиною нашої спільноти і результати там були приголомшливі. Свої досягнення після усього курсу я покажу згодом, а сьогодні докладніше я зупинюсь на холодному скрабі для тіла.
Цей скраб на основі цукру, відчуття прохолоди (хоча ні, це справжня кріо-камера) забезпечує ментол. Я спробувала лінійку взимку, але не змогла продовжити курс. А ось весною морально набагато легше і скрабуватись, і обгортатись. Скраб потрібно наносисити на тіло і активно масажувати проблемні ділянки, однак я після масажу лишаю його на тілі хвилин на 10. Звісно, якщо однією рукою скрабуватись, а в іншій тримати булку, антицелюлітного ефекту не буде. Але шкіра стане більш пружною - 100%. Дійсно працює, а у тандемі з іншими продуктами серії - діє приголомшливо. Strange Love та Kizza підтвердять:
SHAKYLAB Coffee Scrub Orange
Бюджетний скраб для тіла на основі меленої кави та морської солі. Якщо ви активно боретесь із целюлітом - це саме ваш варіант. Скрабує відчутно, не розчиняється, тому є досить економічним.
У складі також присутні натуральні олійки, які зволожують. Я не дуже люблю відчуття плівки після душу, тому завжди змиваю і наношу крем або олію. Але якщо ви не звикли додатково маститись засобами - це стане перевагою. Аромат - натурально-кавовий, пахне на всю ванну. Мені баночки вистачає на 5 застосувань.
Tobi Cofee Body Scrub
Ще одна кавова пахучка, мікс сахарози, кам’яної солі та кави. Тут більший об’єм, ніж у попередньому варіанті, та більш волога текстура. Присутні натуральні олії: оливкова, кокосова, виноградна та абрикосова. Користуюся ним перед процедурою епіляції і моя майстриня завжди робить компліменти щодо якості шкіри)