Kizza

Мій курс обгортувань від Joko Blend 🥶🩵

Мій курс обгортувань від Joko Blend 🥶🩵

Гарну світлину для обкладинки зробити не встигла, але тут головне не краса світлини, а розповідь про продукти 😅

Тому буду розказувати як я робила даний комплекс і в кінці будуть результати.

Дякую команді Makeup CLUB за такий чудовий подарунок 💙👍

Взагалі в дію таких засобів я не дуже вірю, тому на затест заходила з великим скепсисом. Але давайте подивимось що і як з цією лінійкою.

  1. Антицелюлітний крем я мастила 1-2 рази на день після душу/ванни.
  2. Скраб я робила 3 рази на тиждень.
  3. Бандажне обгортування робила 2 рази на тиждень.
  4. Всього користувалась 2 тижні і пару днів до моменту фото
  5. Закінчились: сироватка для обгортань і скраб (мені вистачило на 7 разів).
  6. На час проходження курсу дома в мене було приблизно 19-20 градусів тепла, то ж я не буду писати тут, як мені було дуже холодно його робити🥶

По харчуванню лишилось все як було (дієт я не признаю, тому і маю целюліт 😅) по спорту - стандартні 5-15 км прогулянок з коляскою. Додаткових масажів, косметологічних процедур я не робила. Це важливо!!!

Дуже важливо читати інструкцію до використання, адже такі активи мають низку протипоказань☝️ І не забуваємо про індивідуальну непереносимість компонентів!!!

З цим розібрались то ж переходимо до допису🩵

200 мл білого не дуже жирного крему. Це приємний водянистий крем, який злегка холодить шкіру і пахне ментолом. (про аромати ментолу сьогодні буде багато слів). Доволі швидко вбирається, не лишає липкості, пахне мені десь хвилин 15 і потім я звикаю, або вивітрюється аромат (тут вже важко бути об'єктивною😅). Наношу і трохи розтираючими рухами розподіляю по зоні яка мені доставляє дискомфорт🤣.

Тут будемо говорити про зону між 🍑 і колінами🤣🤣🤣

Скраб цукровий (дещо схожий на скраб від Shelly). Це не ніжний скрабиктз округлими частинками. Він нормально такий абразивний. Отже як я його наносила. Я піднімала ногу, щоб легше було розподіляии, умовно півстолової ложки трохи розподіляла між руками і відчайдушно скрабувала коловими і масажними рухами місце обробки. Навіщо? Щоб посилити кровообіг в цій зоні. Для того, щоб був ефект треба не жаліти себе і скрабуватись до легкого почервоніння. Бо якщо погладити себе то ви отримаєте просто холодну шкіру без якогось видимого ефекту. Тепер я думаю ви зрозуміли чому є низка протипоказань😅 Доречі масажувалась я так до моменту напіврозчиненгя цукру на шкірі. При моїй інтенсивності це було в районі 2-3 хвилин.

Бандажне обгортування представлено двома засобами:

1. Самі бинти, якими обмотуватись.

2. Рідина для просочення.

То ж будемо говорити про них, як про одне ціле😉

Бинти знаходяться у двох рулончиках, вони по 4 метри. Один я розрізала навпіл, а другий був повністю. Бинти вже просочені рідиною для обгортання, тому можна сказати у нас було одне додаткове обгортання до тих що є у пляшечці.

Бинти цільні, добротні, але якщо ви власниця довгих гострих нігтів чи просто не дуже акуратна людина, як я то затяжки і невеличкий дірки наставити дуже легко. Я розтягла користування бинтами аж на 5 разів обережно промиваючи їх водою і просушуючи їх на сушарці.

Рідина для просочення бинтів розрахована на 5 обгортань, але мені вистачило на 4. Бо я просочувала їх у руках, а доцільніше було б використовувати якусь пластикову мисочку.

Обмотую щільно, але не перетягуючи ту частину тіла яку обмотую.

Довжина людини в халаті 176 см. Так прекрасно розумію, що ці штани повинні бути універсальні на будь який зріст і розмір. Але тут я не оцінила. Вони здоровенні, незручні, штанини запаяні внизу, тобто коли трошки з бинтів накапає сироватки, то ходити в них просто муки адські. Ви ж не будете 20 хвилин сидіти у ванній? А саме стільки рекомендує виробник тримати обгортання.

Короче мені штанів вистачило на 3 рази, потім вони порвались внизу там де пальці і розійшлась запайка між ногами то ж були успішно замінені на харчову плівку.(останнє фото)

Після змития обгортання я завершувала сіє дійство антицелюлітний кремом.

І ось результат🩵

Я думаю всі слова зайві. Далі можна вже нічого не говорити👍

Єдине, я ніби не знайшла інформацію про те яким курсом його треба проходити і як часто можна ці курси робити? Тому якщо тут є представники бренду то підкажіть будь ласка 🤗