Kizza

Розкішна розкіш Gucci

Розкішна розкіш Gucci

Вітаю, сьогодні в мене помада від бренду категорії "важкий люкс".

Одразу перепрошую за волосся і шерсть в кадрі, не услідкувала цього разу, тому вони періодично будуть супроводжувати нашу помадку🫣😅

Розкішна розкіш Gucci

Помадка має лухурі пакування. Це важкий різьблений металевий футляр, без магніту. Так тут немає "клац" характерного для магнітних помадок, але тут є свій механічний "клац". Я хоч і не поціновувач стилю "дорого-богато" але ця помада має більш лаконічно-боагородний футляр, аніж помадка Sisley з цього допису. https://club.makeup.com.ua/post/22311/

Дана представниця помадного світу - є доволі маленькою. Але по вазі - як Vinyl від Maybelline. Короче мала, але важка. Я, чесно, навіть важила цю помадку. 72 грами. Ну таких три помадки і косметичку можна вже використовувати для самозахисту😅🤣🤣🤣

Нє, пропоную подивитись на красу помадної пулі. Ну що сказати - нічого зайвого, вирізьблений логотип - все як я люблю. Люблю цю стандартну форму гострої краплі. Бо (привіт Lancome і Sisley) не люблю форми кристалів, багатокранників і інші геометричні загравання з формою стіку.

Помада дуже пігментована. Про це каже те, що я зробила три свотча з різною кількістю проведень по руці. І на момент коли спромоглась добратись до підписування ху із ху, я просто загубилась і вирішила взагалі лишити без підпису. Але чесно, тут є свотч в одне проведення, в два і в три.

Помада лягає кремово. Як і всі помади такого типу - не дуже любить шелушіння на губах. То ж бажано це все діло роз'якшувати, або відлущувати. Помада не катається пластиліновим комом і взагалі настільки комфортна що про неї швидко забуваєш. Аромату і смаку майже не має. Точніше є, але прям супер тонкий пудровий. Губосвотчі "соло" ,на рожевий олівець для губ (губи відлущені скрабом і після чашки кави ), на коричневий олівець для очей. Олівці на останньому фото)

Тут як казав один з героїв мемів "це фіаско, братан". Помада має настільки неоднозначний колір, що дуже залежить від освітлення, від тону шкіри від одягу. Цей відтінок в деяких випадках - холодний, в деяких теплий. Тому я в процесі підбору макіяжу для цієї помадки. Нє, ну ви гляньте яка помадка, до неї треба шукати підхід.

В мене колір 107 A Royal Scandal. І це складний колір, я думаю що він може підійти людям з жовтим підтоном чи оливковим. А можна просто коригувати колір олівцем і не паритись🤣😅

Ну що, висновки?

Я сьогодні вирішила, що настрій пографоманити, тому висновки будуть розмазані по тексту.

З плюсів хочу відзначити що це комфортна помада, що не має аромату та смаку. Це помада що приверне увагу і своїми небанальними кольорами і дуже гарною упаковкою. Про стійкість я особливо не пишу, бо від кремових помад стійкість це останнє, що треба очікувати. Дві-три години без вживання їжі і напоїв.

З мінусів - висока ціна. Для мене ще мінус - це даний колір, що особисто мені не підходить. Тобто мені треба посидіти, подумати з яким тональним і якими очима мене ця помада буде красити, а не навпаки.

Але, я абсолютно впевнена, що якщо знайдете "свій" колір - то це буде просто незамінна супутниця всіх ваших макіяжів🥰