AsyaFox

Порівнюю бюджетну щіточку з Foreo

Порівнюю бюджетну щіточку з Foreo

Сьогодні на огляді:

  1. Мигдалевий очисний крем-гель Lirene з Д-пантенолом
  2. Імпульсна щіточка ABOUT face Impulse Brush Paw для пілінгу та очищення обличчя

😉Почнемо з засобу для вмивання, відразу скажу, що з Польською продукцією Lirene я знайома давно, і маю деякий рівень довіри.

Опис крем-гелю від виробника:

Lirene Almond Creamy Cleaning Gel with D-Panthenol розчиняє навіть водостійкий макіяж, не залишаючи розводів під очима. Інгредієнти нормалізують гідроліпідний баланс, усуваючи дискомфорт, і зміцнюють стінки капілярів. Активні компоненти заспокоюють запалення, стимулюють регенерувальні процеси, нейтралізують почервоніння, вирівнюють тон і надають здоровий рум'янець. Підходить для сухої та дуже сухої шкіри. *

Порівнюю бюджетну щіточку з Foreo
Порівнюю бюджетну щіточку з Foreo

Аналіз складу прикріпляю. Склад загалом непоганий, типовий для бюджетного сегменту засобів для вмивання.

🌸Тепер мої враження:

✅Гарно очищає обличчя від макіяжу, навіть туш

✅Не викликає відчуття чистоти «до скрипу» як інші бюджетні засоби

✅Має приємний аромат, приємну гелеву консистенцію

✅Не викликав прищів, сухості, стягнутості

❌Важко змивається, потрібно багато разів потерти обличчя щоб засіб повністю зійшов з шкіри, не піна, а саме слизкість засобу

Загалом засіб мені сподобався🌸 Повторю !

Неймовірно мила, у вигляді котячої лапки, щіточка для вмивання від About. Я думаю ви вже здогадалися, що ідея «підглянута» у відомого бренду Foreo , тому ми порівняємо ці два девайси.

Властивості щіточки Foreo luna

Видаляє зі шкіри до 99,5 % бруду й залишків макіяжу (відповідно до технології імпульсів які ніби «виштовхують» забруднення) , видаляє надлишковий шкірний жир і відмерлі клітини шкіри (за допомогою мʼяких силіконових щетинок), проводить глибокий аналіз шкіри, завдяки чому забезпечує відповідний догляд (тобто, має додаток та програмне забезпечення, що робить щоденну рутину справжньою професійною процедурою), адаптує інтенсивність і тривалість очищення до стану шкіри (відповідно до даних у додатку), покращує вбирання засобів догляду за шкірою (знову ж таки, через імпульси, масаж), виготовлена з медичного силікону (який є безпечним, гіппоалергеним та не провокує розмноження патогенних бактерій), працює від одної батарейки яка потребує заміни через кожні 600 використань, є повністю водостійкою та має ділення на зони де більш тонкі ворсинки призначені для очищення всього обличчя, а товсті та короткі для проблемних зон що потребують особливої уваги.

Хочу звернути увагу, що вище перераховані особливості відповідають характеристикам моделі 2, що на даний момент коштує 2000-3000 грн, зрозуміло що офіційний сайт вже анансував щіточку нового покоління, модель 4, ціна якої буде перевищувати 12тис. грн. Але так як даний допис не є поглибленим дослідженням технологій Foreo, я бачу сенс порівнювати лише найпопулярнішу їх модель та бюджетний аналог що зараз доступний на ринку.

З цього скромного аналізу випливає, що гаджет від Foreo це високотехнологічний девайс, що має дуже багато переваг та позитивних властивостей, це річ в розробку якої вклали запатентовані ідеї, і позитивні відгуки доводять нам їх користь. Та все ж, сьогодні мова йде про щіточку About, які ж «плюшки» ми можемо отримати від нашого китайського товариша що списав у відмінника за першою партою ?

Погнали:

ВАЖЛИВО - йдеться про гаджет, вартість якого 345 грн

✅Ціна : де 350 грн а де 3500, розуміємо, так

❌Звичайно ж ні про який аналіз шкіри, додаток і статистики не йдеться, їх немає

✅Милий зовнішній вигляд, мені дизайн дуже подобається

✅Виготовлено з медичного силікону що не має пор, відповідно не провокує розмноження патогенних бактерій. Звичайно ж, перевірити професійно різницю силіконів цих щіточок ми не можемо, тому повіримо на слово))

✅Як і в foreo, гаджет поділений на зони, де у різних щетинок різне призначення

✅Є примітивний індикатор що блимає і дає зрозуміти коли щіточка роздряджена і тому подібне. Водонепроникна зарядна конструкція.

❌На відміну від технології Foreo - T-Sonic з 8000 вібраціями за хвилину, наш малюк має лише 6000 - недопрацювали!

*Бренд Foreo виготовляється за Швейцарською технологією в Китаї, наша щіточка теж в Китаї. Це і не плюс і не мінус, бо технології очевидно різні, і країна виготовлення тут не має значення.

✅Має 7 рівнів передачі вібрації. Можна регулювати по потребам, слабше чи сильніше.

✅На відміну від Foreo 2, працює від довговічної батареї, а не від батарейки, тут вже більше схожий до Foreo 3 - апгрейд!

Тепер мої особисті спостереження: у мене немає оригінальної щіточки Foreo, і на власному досвіді я не перевіряла наскільки якісно вона працює, наскільки класний і реально дієвий той додаток з аналізом вашої шкіри, але от що я скажу про свою лапку 🐾 - гаджет обʼєктивно прикольний, вібрації ДІЙСНО допомагають швидко та ефективно очистити шкіру, а додатковим плюсом є масаж з покращенням циркуляції кровообігу. Не викликає подразнень, не дряпає шкіру, загалом, повністю мене влаштовує та закриває мої потреби😉 Не виключаю, що в майбутньому, затестивши гаджет від Foreo я «прозрію» і для мене його використання стане ну НЕБО І ЗЕМЛЯ, але зараз, враховуючи ціну та функціональність, моя лапка для мене 10 з 10! Раджу ! 🌸 Дякую що прочитали відгук😉