Моє враження від лаків Jerden та MAG

Моє враження від лаків Jerden та MAG

Весна - то час, коли хочеться чогось нового, яскравих кольорів і одна з форм вираження такого бажання у мене - це різноманітні лаки для нігтів.

Сьогодні я покажу та трохи розкажу про лак Jerden (Gel Effect, тон 70) та MAG (Basic collection, тон 036), проте спочатку...

Моє враження від лаків Jerden та MAG

Обидва лаки я наношу на базу та закріплювач 2-в-1 від Pudra, але якогось явного ефекту я від нього не бачу. Крім того, що на лаку залишаються відбитки, навіть якщо база була використана суто під лак. Тому заспокоюю себе тим, що він виконує функцію захисту від пігменту кольору для нігтевої пластини або ж робить охайні руки, коли немає часу на повноцінний ритуал.

Jerden (Gel Effect, тон 70), як і всі інші лаки, я наносила в два шари. Як і всі інші лаки, він протримався 3-4 дні. Єдина відмінність - він скоріше сколюється, тобто відшаровується більш рівномірно, без ефекту гранжу на нігтях)). Посуд я мию суто в рукавичках, тому в основному це відбувається після прийняття душу. Колір класний і в різному освітленні розкривається або як насичений, або як легкий життєствердний))

На жаль, на Makeup не представлений лак MAG (а саме Basic collection, тон 036)), але він в принципі заслуговує на увагу). На фото - другий день носіння. Нанесений у два шари, кольором дуже задоволена, постійно хочеться подивитись в дзеркало на колір "зі сторони".

Висновки?

Обидва лаки заслуговують на увагу хоча б через колір та легкість нанесення. Це бюджетний спосіб поекспериментувати та розважити себе.

Ось і все. Буду рада, якщо порекомендуєте гарний закріплювач - адже красу хочеться носити подовше)

Домченко Катерина
0
0