Післясмак колекцїї Lamel Myth of Utopia

Післясмак колекцїї Lamel Myth of Utopia

Я вважаю, що дуже цікаво узагальнити свої думки про колекції через півроку або рік, коли остаточно спала "курява" від промо-оглядів і свого першого враження. Бо часто ми видаємо бажане за дійсне - складно визнати відразу, що гроші могли б бути витраченими куди ліпше.

Що ж, спойлер - після року користування трьома продуктами Lamel Myth of Utopia - я все ще задоволена і для себе вважаю це гарною ознакою для колекції.

Післясмак колекцїї Lamel Myth of Utopia

Маю зізнатись - це був мій перший досвід фіксуючих засобів для брів ever. У мене тоненькі волоски і до певного моменту я і не думала, що воно мені треба. Але після того, як я побачила цей хайлайтер у застосуванні - замислилась, а пізніше взяла собі і не помилилась)

Перше - гарна фіксація для мого випадку.

Друге - присутній відтінок, дуже доречний для мене і мого кольору волосся.

Третє - делікатний шиммер, який я вподобала настільки, що користувалась гелем цілий рік, хоча багато хто казав, що це більше продукт для літа.

Розхід продукту дуже економний - при користуванні 2-3 рази кожного тижня він досі не закінчився.

Всі наведені факти роблять його моїм улюбленим продуктом із трьох згаданих.

Оцінка - 10/10.

З продуктів підтягнувся тільки топер, хоча насправді я брала Ultra Neon. Я бачила відгуки про запах, але для мене це не було мінусом - я вподобала хімозний виноград від самого початку. Цей тінт також був зі мною протягом всього року, ще й у сумці. З тінтів для губ він у мене теж був першим, але зі своєю задачею справляється на відмінно - живить губи, має гарний блиск та залишає колір (точніше відтінок) на губах хоч там що. Окремо я зафанатіла від великого аплікатора. Ви тільки подивіться на це в комплексі - яка соковитість! Розхід теж чудовий - користуюсь регулярно і він до сих пір не закінчився.

Оцінка - 9/10.

Дуже шкода, що не підтягнувся лінк на Пензель для обличчя й тіла LAMEL Make Up Face & Body Kabuki Brush 360°.

Я використовувала його менш інтенсивно, ніж попередні продукти, але суто через те, що не відразу придумала, куди його застосувати. Зараз він мені допомагає у нанесення пудри і як тільки з'явиться рідкий хайлайтер - випробую і такий варіант. З мінусів саме такого використання (для пудри) - ним складно набрати продукт по всій робочій поверхні (з круглої пудри). З плюсів - якість ворсу (він дуууууууже гладенький і приємний), гарно розносить продукт по шкірі і прекрасно виглядає. Так, це не варіант для дорожньої косметички або набору сос-засобів в сумці - але в житті має бути місце і красі без суцільної функціональності).

Оцінка: 8/10.

Загальна риса для всіх трьох продуктів - гарне стійке упакування.

Все досі має прекрасний вигляд, назви/опис не потерлись, не злізли, радують око.

А який у вас був досвід з колекцією Lamel Myth of Utopia?

Буде цікаво почитати. А я тим часом дякую за увагу!

Домченко Катерина
0
0