Інна ✨

Пензлик для тональних засобів Topface F06

Пензлів в мене багато, повна колекція приблизно складає 55 одиниць. Це все для власного використання. Але зараз в мене якесь загострення і я придбала порядка 10 нових кремових рум'ян, тож мені дуже не вистачало пензликів для нанесення кремових продуктів. Взагалі я фанат пензлів від Real Techniques, вважаю, що вони найкращі у співвідношенні ціна/якість, в них є дуже грамотно зібрані готові набори пензлів, ну і спонжі для нанесення тонального крему я тех вже багато років купую тільки від Real Techniques.

Проте я завжді з радістю пробую щось нове, особливо, якщо воно бюджетне і якісне. Від Topface і мене вже є пензлик для бронзеру (Topface F01) і пензлик для дрібних промальовок/помади (Topface F13) - вони вдалих форм, цілком мене влаштовують. Для нанесення кремових рум'ян я обрала пензлик для тональних засобів Topface F06 - щильнонабитий, скошений, з синтетичного ворсу.

Дуже зручна форма, підійде для всіх кремових продуктів, які треба наносити на обличчя притаптуючими рухами. Класний розмір - вона не занадто велика, дуже зручно контролювати ширину нанесення рум'ян на щічках. Тепер хочу придбати ще парочку, щоб мені вистачало на різні відтінки продуктів.

01 травня, 2024
Інна ✨
01 травня, 2024