𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Маска для волосся Heona Herb Green Tea Scalp LPP Treatment

Маска для волосся Heona Herb Green Tea Scalp LPP Treatment
Маска для волосся Heona Herb Green Tea Scalp LPP Treatment

Це моє перше знайомство з корейським брендом Heona. Мене зацікавила живильна маска для волосся Herb Green Tea Scalp LPP Treatment.

Маска для волосся Heona Herb Green Tea Scalp LPP Treatment

Зараз я активно використовую саме корейський догляд, особливо полюбляю Lador, але залюбки пробую щось і від інших марок.

Маска в об'ємі 250 мл., в коробці. На тубі є захисна фольга. Спеціально зробила переклад з упаковки, щоб правильно використовувати засіб, бо на різних сайтах надається не однакова інструкція.

Маска в міру густа, білого кольору, з кремовою текстурою.
Аромат приємний, трав'яний і більш насичено розкривається в процесі використання. Інтенсивність його збільшується в рази.

Маска в своєму складі містить багато рослинних екстрактів. За рахунок ментолу і екстракту чайного дерева вона покращує мікроциркуляцію крові і тис самим повинна сприяти кращому росту волосся і допомагати від випадіння.

Одразу хотілося б відмітити, що вона мені дуже схожа на маску-пілінг від Lador. От саме по відчуттям один в один, бо має такий самий морозно-прохолоджуючий ефект. Обидві у складі містять ментол і чайне дерево, але в іншому склад кожної суттєво відрізняється, як і застосування.

Маску від Heona слід наносити повністю на всю довжину, від коренів до кінчиків. Lad'or призначена лише для шкіри голови. Тримати слід 2-3 хвилини. За цей час бажано активно помасажувати шкіру і все змити.

В процесі нанесення маска трохи лізе в очі (від La'dor такого не помічала), але вони не сльозяться. Як тільки її розподіляєш по шкірі голови, то поступово починається охолоджуючий ефект і з кожною секундою він наростає. Для мене що у La'dor , що у Henona цей холод трохи занадто, бо він ну дуже інтенсивний, немов заморожує, але прям сильного дискомфорту не викликає.

Свіжість від цієї маски зашкалює. Навіть після змивання ще деякий час відчувається цей холодок. І у мене полегшення, коли я все змиваю теплою водою і сушу волосся феном, бо хочеться зігріти голову ))
Змивається маска з легкістю, її не потрібно довго промивати.
По ефекту вона мені сподобалась, але не викликала якихось вау-вражень, хоча доглядає непогано.

Маска зволожує і живить, але не обтяжує волосся, вона надає йому гладкість і шовковистість, пасма приємні на дотик, але якщо волосся пошкоджене і є посічені кінчики, то засіб не розгладжує ідеально, щоб все приборкати, хоча зайву пухнастість прибирає.

Корені не жирнить і не забирає об'єм, волосся легке, наповнене сяйвом, еластичне.
Запах, доречі, надовго не затримується і потім практично не відчувається.

З боку шкіри негативної реакції не було (почервоніння, зуду, подразнення, лупи і т.д.)

В цілому, досить гарна маска, але якщо порівнювати з іншими від La'dor, то на їх фоні вона для мене не дотягує, щоб залишала мене в такому ж захваті. Та я більше як раз її і брала для покращення мікроциркуляції, щоб завадити випадінню, бо волосся в цей період як раз починає випадати. І, як більш бюджетна заміна - це класний варіант. Її навіть можна використовувати просто на шкіру, а на довжину щось інше, хоча об'єм тут побільше, ніж у La'dor