Zera Khaibulaeva

Глибоко очищувальний гель для схильної до недосконалостей шкіри обличчя та тіла

Глибоко очищувальний гель для схильної до недосконалостей шкіри обличчя та тіла
Глибоко очищувальний гель для схильної до недосконалостей шкіри обличчя та тіла

Майже місяць мого користування і можу вже ділитись досвідом. Цей гель прийшов мені на заміну інтенсивно- очищувального гелю від CeraVe/ Тож допис буде трохи порівняльним з попереднім досвідом.

Глибоко очищувальний гель для схильної до недосконалостей шкіри обличчя та тіла

Скажу одразу- я тепер люблю обидва, вони обидва гарно працюють на моїй шкірі. А другий прям став відкриттям для боротьби з недосконалостями.

Буває, періодично на обличчі з'являються точкові висипання. Протягом місяця було якраз парочка, гель мені допоміг їх добре підсушити, причому не використовуючі додаткові засоби висипання проходили через 3-5 днів.

💚Інтенсивно-очищувальний гель(бірюзовий) - лагідніший до шкіри. Він менше піниться при вмиванні, очищує шкіру гарно, але не до скрипу. Його я використовувала для обличчя, шиї, спини. Він має у складі ніацинамід, гіалуронову кислоту та кераміди. Він не має жодних фарбників та віддушки. Одним словом, ідеальний.

Чому ж я змінила його? Насправді, я давно хотіла спробувати вже з саліциловою кислотою, але чогось боялась ризикувати, бо подруга сказала, що він сильно піниться і його довше змивати треба. Та і нехай, головне, що він гарно працює)))

💙Отже "Глибоко очищувальний гель для схильної до недосконалостей шкіри обличчя та тіла".

Упакування ідентичне, тільки синя позначка на банці. Тому їх і називають-бірюзовий і синій)

Синій, про який розповідаю, має у складі ніацинамід, саліцилову кислоту та кераміди. Склад безпечний та гарний.

Гель для вмивання некомедогенний. Я вже прихильниця бренду, маю досвід з іншими продуктами, тож бачу, що шкіра виглядає краще з використанням цих продуктів. Як використовувати?

Рекомендації виробника: спінити в долонях гель і нанести на шкіру круговими рухами, змити великою кількістю води. Уникати зони навколо очей. При потраплянні в очі негайно примийте їх водою. Використовувати двічі на день: вранці та ввечері. Перед використання взбовтати. (Оцей момент я не знала, прочитала вже на сайті, тож буду теж так робити). Зберігати в прохолодному сухому місці. Як використовую я- спочатку вмиваю водою обличчя, натискаю гель, розтираю в долонях та масажую по обчиччу, потім гарно промиваю. Протираю тоніком та наношу крем. Єдине-не завжди використовую зранку/ввечері. Ввечері використовую кожен день ,а от зранку частіше вмиваюсь просто водою. Вирішила спробувати такий спосіб-вечірнє ретельне очищення, а зранку тільки вода. В принципі, шкіра реагує нормально.

Щодо віддушки- в складі її немає дійсно, коли наносиш засіб на обличчя якийсь аромат присутній, а якщо відкрутитипомпу і понюхати, т оя відчуваю аромат, трохи лікарський, незнаю що саме дає його, але мені не заважає.

Це дермакосметика, яка підходить і жінкам і чоловікам, підліткам.

Наразі, мене абсолютно влаштовує ця вмивалка, вона гарно очищає, не сушить шкіру, змиває залишки косметики та підсушує висипання.

💙Зараз на сайті дуже гарна акція, при купівлі двох продуктів CeraVe, гель для вмивання або крем для сухої шкіри у подарунок.♥️