krutoguuz

Eveline Cosmetics Organic Aloe + Collagen

Eveline Cosmetics Organic Aloe + Collagen

В мами закічився гель для вмивання і вона запитала, що їй купити нового. І я їй запропонувала кілька варінтів пінок, її вибір пав на лінуйку з алоє.

Хоча в неї на спостійно купистуванні був крем з колагеном від Pelart Laboratory. Вона сама вирішила собі взяти ще крем з лінійки з алоє. Будучи кілька тижнів вдома у батьків, я трішки встигла потестити цю лінійку, тому ділюся з вами враженнями.

Склад крему:

Aqua (Water), Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Persea Gratissima Oil, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Undaria Pinnatifida Cell Culture Extract, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Acacia Seyal Gum Extract, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Leuconostoc / Radish Root Ferment Filtrate, Lactobacillus, Caprylic / Capric Triglyceride, Sodium Polyacrylate, Betaine, Olus Oil, Linoleic Acid, Tocopherol, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Maltodextrin, Polysorbate 20, Trideceth-6, Paraffinum Liquidum, Sodium Sulfate, PEG-20 Glyceryl Laurate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Parfum (Fragrance), Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 19140, CI 42090.

Крем має не якийсь там супер класний склад, але мені є що про нього сказати.

Він має гелеву та дуже рідку тектсуру на 2 фото можна побачити на скільки легку. Запах у крему дуже інтенсивний, і ще дуже довго вчдчувається на обличчі, що аж очі виїдає. Бренд позиціонує цей крем, як для нормальної й чутливої шкіри, але на мою думку для чутвивої шкіри досить інтенсивний аромат - це явний мінус. Та ще й його легка тестура настільки легка, що мені здається там може бути замало зволоження для жирної шкіри не те, що нормальної. Тому для виробника багато питань. Лягає він на шкіру чудово та швидко поглинається завдяки своїй легкій текстурі.

Склад пінки:

Aqua (Water), Coco-Glucoside, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Heptyl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Acacia Seyal Gum Extract, Persea Gratissima Fruit Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Nymphaea Coerulea Flower Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Vegetable Collagen, Betaine, Allantoin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Parfum (Fragrance), Sodium Chloride, Polyglyceryl-3 Cocoate, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-6 Ricinoleate, Propylene Glycol, Propanediol, Citric Acid.

Пінка м'яка на ПАР, має дуже ніжну текстуру схожу на хмаринку. Я спробувала багто пінок, але ця прям сама ніжна. Нею дуже прикольно та приємно очищувати шкіру, але аромат тут присутній такий, як і в кремі. Але на щастя, це змивний продукт і це можна пережити. Тому пінку впринципі можу рекомендувати.

Чи пробували ви продукти з цієї лінійки?