Pilirina 💛💙

Eveline, чи утреш ти носа дорогим умивалкам?

Eveline, чи утреш ти носа дорогим умивалкам?

Люблю польську косметику. Зроблена на совість, а ціна зберігає вміст гаманця.

Чи варта вона своіх 120 грн? Однозначно так!

Поіхали!

Моя шкіра: комбінована, блищить у т-зоні, іноді чутлива, розширені пори, схильна до почервоніння. Приємного мало, але якщо правильно доглядати за нею, дуже навіть нічого.

Мої вимоги до продукту: головне, щоб шкіра приймала продукт без примх та він якісно змивав макіяж. Дорого чи дешево - ціна не відіграє жодної ролі. Розумію, що у дешевій юшці погана рибка, але умивашки - то не активи. На них іноді економлю, бо раніше купувала дуже дорогі і лиш тепер зрозуміла, що потрібно читати склад.

Помітила, що шкіра звикає до одного продукту і ефект від використання стає з часом гіршим, тому частенько змінюю продукти зі своєї щоденної рутини базового догляду за шкірою. А от кислотні пінки використовую курсом в середньому близько 3 разів на тиждень.

Склад: Aqua (Water), Coco-Glucoside, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Heptyl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Acacia Seyal Gum Extract, Persea Gratissima Fruit Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Nymphaea Coerulea Flower Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Vegetable Collagen, Betaine, Allantoin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Parfum (Fragrance), Sodium Chloride, Polyglyceryl-3 Cocoate, Polyglyceryl-4 C

Виробник стверджує, що пінка не містить парабенів, силіконів та синтетичних барвників! Це ж чудово!

Консистенція: приємна, щільна повітряна пінка, легко розподіляється по шкірі.

Жодної жирної липкої плівки та залишків пінки не відчувається на шкірі. Тільки приємна гладкість, відчуття чистоти та свіжості.

Вердикт: Eveline Cosmetics Organic Aloe + Collagen - це стильний дизайн, компактний флакон, робочий дозатор, ніжна текстура, приємний аромат, економічна витрата, хороший склад та бюджетна ціна. Чому б не спробувати?