Кузя Ю-а

Mixtura Hocho Lip Balm

Mixtura Hocho Lip Balm

Бальзам для губ від Mixtura, з присмаком шоколаду та свіжістю м’яти зроблений вручну із натуральних рослинних олій: каріте, какао, рицинової, мигдалевої та натурального бджолиного воску з місцевого бджільництва.

Це просто коктейль корисностей у складі! Не зʼїж його будь ласка, не зʼїж! 😂

Я пробую передати захоплення, але важко, бо навіть моя донечка, вимагає його віддати їй.

Ну реально це мега крутий аромат та засіб в цілому!

Взагалі, бальзам це і про красу, і про здоровий вигляд губ. Регулярне застосування бальзаму допомагає зберігати губи м'якими, ніжними та гладкими; він має лікувальні властивості. У складі є складники , що відновлюють пошкоджену шкіру, складники з ранозагоювальною дією.

Олія каріте: особливо ефективна для зволоження і пом’якшення шкіри. Вона містить велику кількість жирних кислот, які необхідні нашій шкірі для збереження вологи та еластичності.

Какао баттер: багатий жирними кислотами, за рахунок якого стимулюється відновлення захисної мантії шкіри, зменшується сухість та лущення, підвищується пружність та тонус шкіри. Баттер стимулює процеси регеніраціі, загоєння і відновлення структури епідермісу.

Мигдалева олія: поживна олія, що прискорює процеси загоєння.

Олія обліпихова: допомагає відновити сухі, потріскані і обвітрені губи.

Ефірна олія м’яти: надає свіжості та заспокоює подразнену шкіру.

Застосування бальзаму для губ допомагає зберегти вологу всередині шкіри, запобігти її випаровування. Крім того, що бальзам корисний для шкіри, він ще і візуально додає об'єм губам, має приємний аромат.

Mixtura Hocho Lip Balm

Сам блиск йде у білому футлярчику, що дуже зручний у використанні. Просто прокручуйте колесико та користуйтеся улюбленим засобом.

Блиск у твердому форматі, проте при контакті із теплою шкірою губ - перетворюється на ніжне крем масло.

Мʼятка у складі дає мікро пощипування. Та дуже солодкий на смак від шоколаду 😂 Повторюсь, не зʼїжте його 🟢

А взагалі, я обожнюю шоколад з мʼятою. Це не класичне поєднання, проте знайшовши аналогічні смаки ще й у блиску - я закохалась по дефолту 🩷

Для мене, бренд mixtura, став відкриттям! Український бренд із власним виробництвом в Україні. Кожне пакування, що я отримую, наповнене любов’ю та ароматними пахучими сухими квітами та травами рідної неньки. Шедеврально, лаконічно, затишно. І максимально якісно від моменту замовлення до результатів від користування! 🩷