Beautiful land💞

Аерозольний дезодорант Old Spice Deep Sea

Аерозольний дезодорант Old Spice Deep Sea

Усім привітики!

Вітаю всіх красунь (точніше, тих, хто святкує) зі святом Великодня. Сьогодні буде допис про чоловічий аерозольний дезодорант відомого бренду Old Spice.

Упакування — металевий флакончик циліндричної форми об'ємом 150 мл, в сміливому червоному дизайні, який надає яскравості та виразності засобу.

Зверху є ковпачок-перемикач, який легко відкривається та зачиняється, що забезпечує зручність та комфорт і уникає від натискань.

Аерозольний дезодорант Old Spice Deep Sea

Використання звичайне. Необхідну кількість дезодоранту нанесіть на чисту і суху шкіру пахв, перед цим ретельно встряхнувши баллон, і дайте повністю висохнути. Процес висихання досить швидкий, не залишаючи небажаних слідів ні на одязі, ні на шкірі, що робить його привабливим для будь-яких кольорів одягу. Після застосування він не сушить або не стягує шкіру, нормалізує процес потовиділення.

Аромат у нього дуже звабливий. Хоча це все на любителя, але я відповім, що цей аромат для сильних чоловіків, які обожнюють драйв і мають ноту свободи. Я би назвала це суто чоловічою темою. Це не унісекс, це чиста океанська хвиля Посейдона, яка чудово маскує запах поту. Дуже свіжий і водночас бадьорий аромат не залишає за собою шлейфу, він підійде навіть в поєднанні з іншими парфумами.

З приводу вікової категорії навіть не можу уявити, для кого він не може підійти, бо такий аромат свіжості підійде будь-кому.

Отже, котики, це все. Дякую, що читаєте мої дописи. Усіх, повторююсь, вітаю зі святом.🌷

Цілую.