saumary

Не відмовляй собі у задоволенні

Не відмовляй собі у задоволенні
Не відмовляй собі у задоволенні

Привітики! Зараз трішки випадаю з клубу тому, що навчальний рік підходить до кінця і усе потрібно завершити🥲 але сьогодні хотіла б поговорити на дорослу тему😏 надихнула мене на цей допис Julianna Vini ❤️

Не відмовляй собі у задоволенні

Вакуумний стимулятор з вібрацією, давненько він у мене, близько 9 місяців назад отримала його в подарунок на річницю від хлопця, тому зараз можу дати розгорнутий відгук і поділитися враженнями.

Бренд Satisfyer відомий якісним розробленням й виготовленням секс-іграшок для чоловіків, жінок і пар. Марка належить німецькій компанії. Продукція цього бренду не раз визнавалась найкращим товаром року, отримувала премії за інноваційний підхід і за максимальний потенціал у сфері сексуального здоров'я.

Усі девайси бренду запаковані у дуже гарні коробочки, на яких зазначено багато інформації. Відкривши коробочку через прозоре віконце можна побачити, що знаходиться в середині. Щоб дістати девайс спершу треба відірвати стрічку, що знаходиться збоку, це захист для того, щоб було видно, що до вас ніхто не відкривав коробочку, а саме ви зробили це вперше.

Кришечка коробки має всередині магніт, тому її можна відкривати і закривати безліч разів і вона буде добре триматись.

В комплекті окрім самого девайсу йде дріт для зарядки, він є магнітним, але тримається добре, також є інструкція.

Заряджати рекомендується від павербанку або ноутбука, для того щоб девайс працював справно, хоча я заряджала і від розетки, використовуючи блок для телефону, і все добре працює, але все ж краще дотримуватись інструкції. За девʼять місяців користування я зарядила його лише ДВА рази, хоча користуюсь доволі часто. Звісно він буде розряджатись скоріше якщо використовувати потужні режими, але якщо тільки 1-3 то вистачить одного заряду на дуууже довго.

В моделі Pro To Go 2 існує три кольори, блакитний, фіолетовий та бежевий, такий як у мене. В житті він зовсім трішки має рожевий відтінок, але все ж більше бежевий. Він мініатюрний, привабливий, але дуже потужний.

Поговоримо про особливості стимулятора:

  • 2 мотори з автономним керуванням, один забезпечує вібрацію, другий - вакуумну стимуляцію;
  • вакуумна стимуляція повітряними хвилями за технологією Air Pulse;
  • 11 режимів вакуумної стимуляції, від ніжної та дражливої до оргазмічно потужної;
  • 12 режимів вібрації: рівна вібрація різної інтенсивності плюс різні ритмічні малюнки;
  • невеликий розмір – 10,5×5 см – дозволяє брати іграшку з собою та зручно зберігати її;
  • ергономічний корпус зручної форми легко лягає в руку і шикарно виглядає завдяки металізованому оздобленню;
  • легке керування трьома кнопками;
  • якісний силікон, безпечний та приємний на дотик;
  • м'яка зона навколо розтруба - іграшку можна щільно притискати до клітора або сосків для особливо інтенсивних відчуттів;
  • повна водонепроникність (IPX7): стимулятор можна занурювати на глибину до 1 метра.

Майже завжди я використовую вакуумну стимуляцію, вібрацію також використовувала, але мені менше подобається.

Дуже зручно, що моторчики для вакуумної стимуляції та вібрації знаходяться з різних боків, хоча їх можна увімкнути і одночасно, але приємніше і зручніше буде обрати щось одне.

Також мені дуже подобається, що є багато різних режимів, як вакуумної стимуляції, так і вібрації, кожен для себе може обрати найкращий, від найбільш тихого, який чути лише в повній тиші, до найголоснішого, потужного і швидкого.

Попереджаючи усі питання, за увесь час користування чутливість зовсім не погіршилась, мені здається навіть навпаки.

Я однозначно раджу спробувати такий або подібний стимулятор (їх є дуже велика кількість і кожен зможе ідеально підібрати під себе), завдяки йому:

  • Ви отримаєте новий досвід у такій важливій темі як пізнання себе та самозадоволення, дізнаєтесь що саме і як подобається вам;
  • Пізнаєте один одного з партнером краще, адже таку іграшку можна використовувати не тільки для самозадоволення, але й у парі;
  • Отримаєте нові відчуття та емоції, які точно будуть позитивними.

Не соромтеся робити своє життя приємнішим та яскравішим, досліджуйте себе самостійно та разом з партнером, зробіть собі подаруночок у вигляді іграшки на ваш смак!

*на мейкапі немає саме цієї моделі, але є багато інших не менш привабливих, які, я впевнена, працюють не гірше*