Валерія Гуренко

Мої перші викидушки в клубі

Мої перші викидушки в клубі

Привіт, красуні! В клубі я вже півтора місяці і за цей час назбирались викидушки. Не могла дочекатись звільнення місця від них😅

Хоча продуктів не дуже багато, але є як розчарування, так і постійні фаворити. Усі продукти я поділила на три категорії це декоративна косметика, догляд для обличчя та для волосся.

Пропоную розпочати з догляду за волоссям, бо в цю категорію потрапляє лише один продукт🙈

Шампунь проти лупи Сельсуна

Це мій постійний фаворит протягом більше ніж 5 років. Завдяки ньому волосся залишається чистим максимально довго і коли я мала проблему з лупою то він допомагав буквально за одне використання. Купую його не часто бо розхід дуже економний, гарно піниться і не залишає на волоссі ніякого запаху, хоча сам він пахне не дуже приємно, зовсім не схоже на інші звичні шампуні.

Моя оцінка 10/10❤️

Наступна категорія це декоративна косметика💄 сюди я віднесла три продукти:

Eveline Cosmetics Eyebrow Pencil у відтінку soft brown

Це також мій фаворит, найкращий олівчик для брів, вже напевно четвертий який закінчився, раніше використовувала у відтінку medium brown, але коли його не було в наявності, взяла відтінок soft brown і він мені сподобався ще більше, тому й залишається довгий час фаворитом.

Мені подобається як він виглядає на бровах, дуже натурально і зовсім не темно, єдиний мінус який я помітила, це те, що у кожного олівчика який у мене був обов’язково тріскалась кришечка на якій знаходиться щіточка бо я її використовувала щодня, але після того як почала користуватись іншим пензликом, ковпачок до кінця олівчика залишився цілим.

Моя оцінка 10/10❤️

Essence Juicy Bomb Shiny Lipgloss

Дійшла черга і до першого розчарування, цей блиск купувала давненько, але строки придатності ще не вийшли. Довго я не користувалась ним бо забула де лежить🤣 десь місяць тому знайшла і була в щоці, запах змінився і став кислим та неприємним, хоча блиск весь час лежав у темному місці кімнатної температури.

Мені незрозуміло чому так сталось, але я не дуже розчарована, адже навіть в той час я ним користувалась, мені не дуже подобалось, тому, що блиск доволі рідкий і розтікався, хоча блискітки в нього красиві і аромат мені дуже подобався.

Моя оцінка 5/10💔

Останній продукт з ціє категорії це Гігієнічна помада Isana intensive

Ой довго я не могла закінчити її, але нарешті це сталось, аромат мені не дуже подобався, смаку ніякого не було. На губах відчуття не погані, але і не супер. Найцікавіше це те, як працює бальзам, я його наносила зазвичай на ніч і якщо декілька днів поспіль користуватись лише ним, то на ранок губи будуть зволоженими, але відходять усі зметвілі частинки шкіри (або не зметвілі) і їх постійно хочеться відкусити, а якщо за них потягнути то здирають я вони разом з живою шкірою на губах. Загалом такий ефект мені не сподобався, від інших бальзамів я такого ніколи не помічала.

Моя оцінка 4/10💔

Перейдемо до останньої категорії, в якій найбільше засобів, це догляд за обличчям🍃

Pyunkang Yul Essence Toner

Тонер з екстрактом астрагалу, як же він мені полюбився, дуже приємна текстура, використовувала без ватного диску, одразу пальчиками наносила на обличчя. Відчуття на шкірі були максимально приємні і ніякої липкої плівки не залишалося, а це найголовніше для мене. Для знайомства обрала найменший обʼєм 30 мл і пошкодувала, що взяла так мало, розхід дуже економний.

Моя оцінка 10/10❤️

Sane Acne&Rosacea Spot Gel

Гель від прищів, який працює з висипаннями дуууже швидко. Сподобався цей засіб, виконує свої функції на всі 100%, вже взяла наступний тюбик і впевнена що буду повторювати не один раз.

Моя оцінка 10/10❤️

Маска для обличчя анти-акне Сульсена

Писала окремий допис про неї: https://club.makeup.com.ua/post/34535/

Дуже мені подобається, обов’язково візьму ще одну.

Моя оцінка 10/10❤️

Joko Blend Premium Alginate Mask

Альгінатна маска з гіалуроновою кислотою, саме з неї почалось моє знайомство з брендом Joko Blend і любов до альгігатних масочок. Писала окремий допис: https://club.makeup.com.ua/post/35919/

Моя оцінка 10/10❤️

SKINBAR Succinic Acid & Rosemary Extract Face Foam

Пінка для обличчя очищувальна з бурштиновою кислотою і екстрактом розмарину дуже мені сподобалась, мʼяко очищує шкіру і дуже економна в розході. Окремий допис про неї: https://club.makeup.com.ua/post/35667/

Моя оцінка 10/10❤️

Frudia Blueberry Hydrating Serum

Зволожувальна сироватка для обличчя, з чорницею, останній засіб з викидушок і це розчарування… Давно хотіла познайомитись з брендом і вирішила взяти пробничок сироватки, відкривши його, був дуже сильний аромат чорниці, він доволі приємний, але прям ну дуже сильний і на шкірі залишається довго. Найбільше мені не сподобалось те, що вона неймовірно липка, це напевно найлипкіша сироватка яку я використовувала, тому я не довикористала залишки. Почитавши детальніше відгуки на сайті я зрозуміла, що ця сироватка підходить для сухої шкіри, а я маю комбіновану тому ми не подружились.

Моя оцінка 3/10💔

Раніше не збирала порожні баночки, але завдяки клубу почала, іноді так хочеться звільнити місце, а не чекати кінця місяця, але ні, треба сфотографувати усі викидушки🤣

Цікаво буде почитати ваші враження від користування цими продуктами❣️