Моя колекція кольо рових лаків на весну
Це не гель-лаки, а звичайні декоративні лаки, які сохнуть на повітрі
Вже прийшло тепло, тому настав час діставати свою весняну колекцію кольорових (тобто, не білих, не камуфляжних і не нюдових - про них напишу якось окремо) лаків для нігтів.
Лаків буде багато, тому не будемо багато говори, а відразу почнемо.
Рожеві та яскраві кольори лаків.
Деякі зняті з виробництва, тому їх пропустимо.
Top face №107 - дуже люблю лаки цього бренду, і цей колір один з найулюбленіших. Підійде на будь-яку пору року і для будь-якого приводу.
Wibo incredible gel №9 - теж дуже гарний спокійний рожево-бежевий колір. Наноситься не без проблем, але тримається чудово і виглядає дуже гарно.
Golden rose ice chic №06 - сохне досить довго, але він дуже красивий.
Golden rose rich color 46 - це звичайний рожевий, нічого в ньому особливо немає. Але для різноманіття, чому б і ні?
Vipera tutti frutti №01 - гарний у пляшці, але не дуже гарний на нігтях. Не знаю, чи буду користуватися, поки дам йому шанс, але якщо що - комусь подарую.
Rimel 262 - він у мене дуже давно. Теж не знаю, чи буду користуватися, але він швидко сохне і це плюс.
Pierre Cardin studio nails №042 - це новиночка у мене, ще не фарбувала нігті цим кольором. Але пробувала інші кольори цього бренду і мені дуже сподобалось.
Pierre Cardin studio nails №043 - з цим кольором аналогічно.
Quiss summer 19 - це ще одне моє відкриття, як за таку ціну можна робити такий хороший лак. Гарний салатовий колір, лягає рівненько, покриття щільне, носиться добре. Quiss summer 08 - з цим кольором все те саме.
Блакитні, бузкові, зелені кольори
Top face lasting color 053 - дуже гарний колір, який підійде, мабуть, для будь-якої пори року. Я фарбувала нігті ним восени та взимку. Але думаю, що весною буде гарно виглядати.
Top face lasting color 091 - спокійний сіро-блакитний. Іноді хочеться відпочити від рожевого, тож цей товариш буде напоготові.
Top face lasting color 127 - гарний бузковий колір. Не скажу, що часто планую користуватись, але іноді - так!
Golden rose ice chic 124 - гарний світло-блакитний. Сохне довго, але гарно виглядає і носиться нормально.
JL №069 - цей лак купила на сдачу. Ціна у нього смішна, але лак, неочікувано, сподобався. Так, він не дає щільного покриття, він напівпрозорий. Носиться середньо - у мене дні чотири. Але виглядає на нігтях гарно.
Pierre Cardin studio nails №068 - це теж новинка, ще не користувалася, але вже не терпиться.
Pierre Cardin studio nails №077 - ще одна новиночка.
От і все... Поки що 😄
Дуже дякую за увагу! 😘
Коментарі (0)