Po.i

Огляд Kaine

Огляд Kaine

З цією косметикою я познайомилась ще в кінці літа, але залишила її на прохолодну пору року, так як на теплу вона заважка для моєї шкіри. (Маю комбіновану, проблемну шкіру)

Це веганський корейський бренд, їх засоби створені з натуральних компонентів.

Я спробувала три продукти Kaine. Тонер, сироватку та гель для вмивання.


• Гель для вмивання з розмарином я купувала у форматі пробника, він має протизапальну дію, має у складі екстракт розмарину, саліцилову кислоту, гіалуронову кислоту, пантенол та алантоїн. Підійде для проблемної шкіри.

Він має зеленуватий колір, та легкий трав'яний запах розмарину. Пінеться не надто сильно, розхід невеликий, має густу консистенцію. Добре очищає шкіру, запалень та почервоніння в мене не викликав, але після вмивання підсушує шкіру, думаю краще підійде на літо.

• Тонер з комбучею. Він гарно зволожує шкіру, має густу консистенцію, майже без запаху, парфумованих віддушок немає. Флакон виготовлений з товстого пластику. Я пробувала наносити його на обличчя як руками так і ватним диском, мені більш довподоби диском. Зволожує він гарно, але залишає трохи липкий фініш, після закриття кремом липкість трохи менше.

• Сироватка з екстрактом грибів чага. Це антивікова сироватка, для сухої шкіри, має трохи зарізкий аромат, тому не кожному спродобається. Вона гарно зволожує шкіру, але теж залишає липкий фініш. Так як у мене комбінована шкіра, я її використовувала у прохолодний час, але інколи від неї вискакували поодинокі запалення. А от сухі ділянки з почервонінням вона загоює гарно.

Ще я хотіла б спробувати освітлювальну сироватку, заспокійливий крем та зволожувальний бальзам для губ цього бренду.

Дівчатка, напишіть свої враження від продукції цього бренду в коментарі, цікаво дізнатись ваше враження

Огляд Kaine
Огляд Kaine
Po.i
0
0