Анна95

Дезодорант Perspirex Strong - кохання на все життя

За своє життя я перепробувала практично всю різноманітність дезодорантів масмаркету.  Якісь діяли краще, якісь гірші, але в принципі час дії всіх дезодорантів плюс мінус 12 годин і не позбавляли від поту повністю.  Тому коли побачила Perspirex (ранішеназва Etiaxil), відразу зацікавилася. Вивчивши інформацію про цей засіб та почитавши відгуки, мені вже не терпілося спробувати цей диво-дезодорант.  Скажу відразу - Perspirex Strong зміг мене здивувати.  Тому дуже хочу поділитися своїми враженнями і з вами.
Упаковка: відразу лякає те, що він дуууже маленький висотою всього 6,5 см – 3 см нижня частина з рідиною, та 3,5 см ролик з ковпачком. Але він дуже економічний , так як його використовую через 5 днів. Запаху він не має.

💎Ефект: я використовую раз в 5днів. Потовиділення зовсім відсутнє , пахви сухі ,навіть під час занять спортом і танцями. Це просто спасіння +ніяких  жовтих плям на одязі. Він не викликає дискомфорту чи свербіж  ( на відміну від dry dry від якого були опіки)
🪒Perspirex та депіляція:
Я суворо дотримуюсь правила: наношу дезодорант лише через 48 годин після депіляції (шкіра повинна встигнути відновитися).
🤰 До речі йогоможна використовувати при вагітності і годуванні грудьми ( на оф. сайті є детальна інформація про безпечність)