Кузя Ю-а

Повний комплекс по догляду від Skinriches

Повний комплекс по догляду від Skinriches

Сідайте зручніше, зараз ми з вами будемо проводити разом усю доглядову рутину від нового українського бренду SkinRiches. Повний цикл, що задовільняє потреби шкіри та відноситься хоч і якісних, проте дуже доступних засобів кожній. Ідеальне поєднання.

SkinRiches – це косметичний бренд з місією відкриття унікальних українських компонентів для шкіри та їх популяризації на світовому рівні.

Філософія бренду включає прагнення зробити високоякісну косметику доступною для всіх. І дійсно, ціни на засоби більш ніж доступні.

Бренд пропагандує здобутки Української землі. До прикладу, повна та базова колекція засобів, що присвячена озеру Сіваш, що є мінеральним скарбом України! Це озеро містить неймовірну кількість кальцію, магнію і інших корисних мінералів. І саме цей комплекс ви знайдете в цій лінійці! Так, наш скарб поки що в окупації, але в бренду є запаси складників, тай й перемога зовсім близько.

Ну що ж, весь догляд складається з чотирьох одиниць та повністю закриває усі потреби.

Це гель для щоденного очищення шкіри, зволожувалиний тонік, заспокійлива сироватка та ультразволожувальний крем.

🟢Очищувальний гель для обличчя

Ідеальний для щоденного догляду.

Ніжно очищає шкіру, усуває забруднення щоденного характеру, очищає, та не висушує, шкіра не скрипить, але відчуття свіжості присутнє.

Бетаїн, пантенол та сечовина зволожують і пом’якшують шкіру, зміцнюючи її захисний бар’єр. Натуральні екстракти обліпихи, ромашки, шавлії, моркви та кави збагачують антиоксидантами, покращуючи стан та тон шкіри, знижуючи запалення.

Ніжний аромат моря і свіжості. Текстура легка, ніжне піноутворення та жодного подразнення.

Повний комплекс по догляду від Skinriches
Повний комплекс по догляду від Skinriches

Зволожуючий тонер з мінералами українського озера Сиваш інтенсивно зволожує, заспокоює шкіру, покращуючи її стан. Пантенол (провітамін В5) та бетаїн мають потужні зволожувальні властивості, сприяють утриманню вологи в шкірі, знімають подразнення та заспокоюють чутливу шкіру.

Натуральні екстракти малини, обліпихи, петрушки, артишоку, кокоса та кавових зерен живлять, тонізують, збагачують антиоксидантами та сприяють вирівнюванню тону.

Продукт гарно зволожує, утворює захисний барʼєр, що заспокоює шкіру, злегка розгладжує шкіру, вирівнює тон і надає свіжості обличчю. Аромат у всієї колекції ніжний, свіжий та майже не відчутний.

Cироватка для обличчя поєднує в собі мінерали унікального українського озера Сіваш, ніацинамід і пантенол для глибокого зволоження, відновлення та покращення загального стану шкіри. Мінерали озера Сіваш збагачують шкіру необхідними мікроелементами, покращуючи мікроциркуляцію та зміцнюючи її захисні функції.

Ніацинамід (вітамін B3) працює на вирівнювання тону шкіри, зменшення видимості почервонінь та покращення текстури шкіри, а пантенол (провітамін B5) та трегалоза забезпечують інтенсивне зволоження та відновлення.

Олії аргани та авокадо насичують шкіру жирними кислотами та вітамінами, роблячи її більш м’якою та еластичною. Гліцерин підтримує оптимальний рівень гідратації, в той час як алантоїн та екстракти центели азіатської, амаранту, ромашки, обліпихи, шавлії, моркви та кави мають зцілювальні, регенеруючі та антиоксидантні властивості.

НАДЗВИЧАЙНО ЛЕГКА ТЕКСТУРА, що зменшує запалення , зволожує шкіру, шкіра моментально від неї сяє, не липуча, не важка для шкіри і знову ж таки з делікатним ароматом! 🩷

І ще раз, хочу таки закцентувати на іі бонусі - відсутності липкості та легкій текстурі. Звісно, ми іі закриваємо поверх кремом, але важливість от того швидкого поглинання - це золотий стандарт. Бо, я іноді, дозволяю собі не закривати сироватки. І лише ті, які мені комфортні фінішем.

Крем з мінералами озера Сиваш інтенсивно зволожує, усуває сухість та відновлює зневоднену шкіру, розгладжує та живить.
Формула містить мінерали українського озера Сиваш, які в високих концентраціях містять всі корисні мінерали, кальцій та магній, що покращує мікроциркуляцію, підвищує імунітет шкіри та сповільнює процес старіння.

Склад крему доповнено екстрактами малини, обліпихи, петрушки, артишоку, кокоса та кавових зерен, які насичують шкіру антиоксидантами, вітамінами та мінералами, сприяючи її відновленню та омолодженню. Алантоїн та лецитин заспокоюють шкіру, знімаючи подразнення та покращуючи її загальний стан. Бетаїн і сорбітол сприяють тривалому утриманню вологи в шкірі, а ніацинамід (вітамін B3) покращує колір обличчя, зменшуючи почервоніння та вирівнюючи тон.

Екстракт ламінарії у поєднанні з трегалозою зміцнює захисний бар’єр шкіри та стимулює її регенерацію. Продукт дарує комфорт, заспокоює, розгладжує нерівності рельєфу, пом’якшує лущення та зміцнює захисний гідроліпідний бар’єр, який запобігає випаровуванню вологи та проникненню шкідливих речовин у епідерміс.

Цей крем - завершальна вишенька на тортику) всі засоби лінійки - ніжні, делікатні до шкіри і підготовлюють шкіру до частування кремом.

Крем настільки легкий, що ідеально пасує, як денний. Тому, можемо цією рутиною і розпочинати і закінчувати день. Шкіра скаже дякую 🩷

хотіла сказати, аби ви накидали серденьок такому крутому патріотичному бренду, але сайт дивакувато працює 😞

Але потім згадай та вертайся на допис 😂