Hanna Domashenko

Тестую з MAKEUP CLUB!❤

Тестую з MAKEUP CLUB!❤
Тестую з MAKEUP CLUB!❤

Настав час поділитися враженнями від туші O’BAYS Ultra Volume Mascara!

Шок-контент! Мої вії просто малютки! Зараз я не користуюся жодними сироватками, тому мої вії можна побачити хіба що в мікроскоп😁👌 Знаєте, як ото фото-приколи "знайди кота", а на фото, що я вам тут прикріплю залишається лише знайти вії😄

Хіба що підкрутивши кьорлером - можна хоч трішки побачити їх на фото! Це справжній челендж для мене - знайти туш, яка б не псувала те, що в мене є... А ще я ношу контактні лінзи. Мої очі дуже чутливі і завжди можна вгледіти дрібні судини, коли продукт подразнює очі.

Тестую з MAKEUP CLUB!❤
Тестую з MAKEUP CLUB!❤

Виробник обіцяє нам ефект об'єму! Що ж, мені він не завадить 😉 Щіточка силіконова, продукт набирається на неї рівномірно, без комочків. Аромат в туші нейтральний. Дизайн досить простий та лаконічний. Але пластик не найкращої якості, тому дуже швидко вона стала виглядати, ніби я користуюсь нею вже пів року!

+ Зручна щіточка

+ Продук набирається рівномірно, без надлишку

+ Бюджетна ціна

+ Досить легко змивається при демакіяжі

- Щіточка колить повіки в процесі нанесення продукту

- На чутливих очах з лінзами викликає подразнення

- На коротких віях не працює ефект об'єму

- Протягом дня продукт може змазатися на повіках, якщо випадково потерти око

Це точне не буде моєю улюбленою тушшю. Я розумію, що зі своїми віями не можу претендувати на ідеальний результат, тим паче вимагати ідеального об'ємного ефекту... Але найбільший мінус для мене - вона викликає подразнення на моїх чутливих очах.

Хто з вас має що порадити для коротеньких вій? Я все ще в пошуку своєї ідеальної туші...🙌