☕️ Karina ☕️

SKIN1004 CENTELLA CREAM - мій однозначний фаворит

Довгий час я не могла подружитися з кремами, вони для мене були некомфортні по відчуттям, були зажирними чи викликали комедони.

Як я вже писала раніше, я просто обожнюю засоби із центелою. І моя любов до неї почалася саме з цього засобу💘

В мене пошкоджений шкірний бар'єр і я шукала засіб, який відновить, зволожить та заспокоїть шкіру.

Взяла об'єм 30 мл, щоб затестити. І я ним неймовірно задоволена і жалкую, що не взяла більший.

~примітка~ я обожнюю корейську косметику, для мене особисто вона найбільш результативна.

Перейдемо до самого огляду.

Пакування 🫧

Стильна упаковка, з простим дизайном. Нічого зайвого. На одній із сторін зазначено склад, про це далі.

Сама туба білого кольору, з кришкою гірничого кольору та має мінімалістичний надпис.

Склад 🫧

Water, Centella Asiatica Extract (9.8%), Cetyl Ethylhexanoate, Glycerin, Pentylene Glycol, Hydrogenated Lecithin, Niacinamide, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Squalane, Carbomer, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Tromethamine, Panthenol, Sodium Carbomer, Erythritol, Trehalose, Betaine, Butylene Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Adenosine, Xanthan Gum, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Hydroxyethylcellulose, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Madecassoside, Biosaccharide Gum-1, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Glycine Soja (Soybean) Sprout Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Ceramide NP, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Linoleic Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Linolenic Acid, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Як можна помітити з діаграми, то я до складу питань не маю.

Центела азіатська має заспокійливі та протизапальні властивості, активно бореться з подразненнями, почервоніннями чи лущенням та запобігає появі сухості.

З моїх улюблених компонентів, тут є ніацинамід, який делікатно вирівнює тон та текстуру шкіри.

Аденозин дбайливо розгладжує мімічні зморшки та тонкі лінії.

Натуральні олії апельсина та лаванди посилюють природне сяйво епідермісу.

Без штучних ароматизаторів.

Цей крем нормалізує та підтримує гідробаланс, зміцнює ліпідну мантію та захисний бар'єр епідермісу, одночасно прискорюючи клітинне оновлення та регенерацію тканин.

Консистенція та відчуття 🫧

Він досить легкий, не липкий, дуже приємний. Дає ефект glow skin ✨️ в міру, що мені дуже подобається. На відео, ефект відразу після нанесення, з часом стає не таким вираженим. Поглинається швидко. Не відчувається на шкірі.

Я думаю, він ідеально підійде на літо та для людей, які полюбляють легкі, але ефективні засоби. Для комбінованої, нормальної та проблемної шкіри. Читала відгуки, для сухої шкіри декому було замало зволоження.

Що я помітила для себе - знімає почервоніння, обличчя стає більш однотонним, добре зволожує. Тому моїм очікуванням відповідає. Запах у нього не нав'язливий та приємний.

Але далі я не брала другу баночку. Вирішила спробувати більш бюджетний варіант, бо за 30 мл ціна 410 грн, а за 75 мл - 780 грн. Обрала від Medi peel dutch tea, теж із центелою азіатською в складі. У нього такий самий об'єм, але дещо менша ціна. Пізніше залишу свої враження від нього.

Який ваш улюблений крем? Чи використовували щось із вищезгаданих засобів?