Sofiia

Відгук на зубні пасти Signal

Відгук на зубні пасти Signal

Лот №1: Зубна паста Миттєве Відбілювання.

Паста синього кольору, за рахунок цього пігменту відбілює зуби. Має приємний запах та приємна на смак. Не викликає чутливості зубів, можна користуватись для підтримки після відбілення зубів, але як самостійним продуктом, щоб освітлити зуби на 1-2 тони.

Відгук на зубні пасти Signal

Лот №2: Зубна паста Signal Щоденне відбілювання.

Це бюджетна зубна паста, але її якістю я неймовірно задоволена. Має приємний запах та аромат, легко піниться, доволі економна та дійсно працює. ВІдбілює зуби за рахунок піщинок соди. У складі також має кальцій.

Лот №3: Зубна паста Signal Комплексний догляд.

Паста приємна на смак та аромат, гарно чистить зуби, добре піниться, економна у використанні. Паста спрямована на очищення та захист від зубного нальоту. Також у складі продукт є фтор, а отже він зменшує ймовірність розвитку карієсу та запальних процесів.

Лот №4: зубна паста Signal з травами.

Паста знову з супербюджетного сегменту. У складі містить евкаліпт, м'яту, мирру, шавлію, а отже працює над освіженням подиху та захистом ясен. Після чистки зубів є відчуття свіжості. При цьому паста діє м'яко.

Лот №5: зубна паста Signal Комплексний захист.

Паста з бюджетної лінійки бренду Signal. Приємна на смак, чудово чистить, сповільнює утворення нальоту. Може трошки пощипувати.

Формула збагачена кальцієм та фтором, тож зміцнює емаль та запобігає утворенню кар'єсу.

Sofiia
1
Підписники
0