Аромат, по який у мене часто питають
Придбала його під настрій, хотілось чого легенького та літучого)
Цитрусового та свіжого, про такі аромати ще часто кажуть «освіжувач повітря»
На думку спав чай від Елізабет Арден, але це ж не цікаво, почала шукати)побачила цей аромат, по приємній ціні)
Доля? Однозначно.
Пакування
Якщо вже почали порівнювати з зеленим чаєм, то цей в пакуванні виграє стовідсотково. Тяжкий скляний флакон, з важкою кришкою та блакитною рідиною.
Вся серія цих ароматів( ви точно бачили цю серію, але в помаранчевому варіанті) має класний дизайн. Пульверизатор працює відмінно, дорікань на нього не маю
До аромату
Зі всієї скромної полички в ньому найбільше акватики. Навіть не цитрусовості, акватики.
В ньому жваво проривається нейролі, через вибух цитронного букету з початку. Потім деревина, але не банальна, а волога.
Ніби після туману. Ось. Туман.
Я в ньому бачу туманність, дещо мужності.
На чоловікові він був би доречним) Або ні, тут діло вашого сприйняття)
До шлейфу взагалі питань немає. Так, до шлейфу в цитрусовому ароматі. Як не дивно, але люди його чують, і питають що це так приємно пахне.
Тому як би не було, освіжувачі повітря також бувають приємні.
Активно аромат буде з вами години три, загалом п’ять. На сорочці я його відчуваю і на наступний день.
Окремо хочеться виділити ціну. Бо вона приємна, особливо за знижкою.
Це не ніша та не люкс, підтонів та шаленоЇ трансформації не очікуйте, але у мене до нього рука тягнеться. Як в хороші дні, так і в жахливі. Щось в ньому є, і ай лайк іт!
Якось так) А який ваш улюблений свіжачок?
Коментарі (0)